Dinafem White Widow XXL Autoflowering

Dinafem White Widow XXL Autoflowering

25,00 €
Z DDV

Legendarna White Widow v autoflower izvedbi in z XXL donosom

Št. semen
Količina

Feminizirana semena White Widow XXL Autoflowering so sad skušnjave, ki se ji je bilo težko upreti. Ekipa Dinafemovih strokovnjakov je enostavno morala svoje znanje uporabiti za igranje s sorto, ki je bila v 90. letih kraljica amsterdamskih Coffee Shopov. XXL donos in hitrost cvetenja naredita White Widow XXL Autoflowering vrhunsko sorto, vredno imena ene najkvalitetnejših sort vseh časov. Veličasten autoflower hibrid izhaja iz White Widow Autoflowering in elitnega klona White Widow in ima potencial, da v izjemno kratkem času ustvari bogat in zelo potenten pridelek.

Morfologija

Semena White Widow XXL Autoflowering postanejo indica dominantne rastline, ki lahko prerastejo druge White Widow Autoflowering hibride, vendar so vseeno odlična izbira za gojenje na mestnih terasah in balkonih. Sorta je inovativna evolucija semen White Widow Autoflowering, ki je zelo enostavna za obrezovanje in čiščenje po žetvi, ker ima malo listov in srednje veliko internodalno razdaljo.

Donos

Ko je ekipa pričela razvijati White Widow XXL Autoflowering so vedeli, da morajo povečati njeno donosnost. Rezultat je poslastica za čute: sorta konoplje, ki ustvari številne velike, kompaktne in smolnate cvetove, ki oddajajo slasten vonj, ki bo navdušil vse ljubitelje White Widow.

Aroma in okus

White Widow XXL Autoflowering ima intenzivne vonjave in okuse, kjer se prepletajo arome svežega cvetja s sladko-kislimi notami.

Efekt

Dinafem White Widow XXL Autoflowering ima močan, pomirjevalen in dolgotrajen učinek. Zaradi visoke vsebnosti THC in očitne indica dominance je odlična za sproščanje. Iz terapevtskega vidika je med drugim primerna za lajšanje bolečin v mišicah in pomoč pri spanju.

Vzgoja

Ker je tako lahka za gojenje, je primerna za vrtnarje vseh ravni. Poleg tega odlično uspeva tako na prostem, kot v zaprtih prostorih za gojenje in growboxih. Vendar pa je zaradi kratkega življenjskega cikla manj dovzetna za nadloge in plesni, ker pa ima kompaktno strukturo in goste cvetove, jo je potrebno opazovati, da ne pride do težav, povezanih z vlago.

Ker jo zmerna velikost in kratek življenjski cikel naredita odlično izbiro za diskretno gojenje, Dinafem priporoča White Widow XXL Autoflowering vsem, ki želijo gojiti rastline na balkonih in terasah, ter seveda v growboxih. Je sorta, ki omogoča velike pridelke in ne privlači neželene pozornosti.

Če se jo uporablja v terapevtske namene je bolje uporabiti organska gnojila, se pravi naravne izdelke in gnojila, ki bodo prešli v cvetove in posledično v telo. Najbolje bo uspevala v 10-20L loncih, prav tako pa je priporočljivo uporabiti 30% kokosovega substrata, kar bo pospešilo metabolizem rastlin. Zalivati jo je potrebno pogosto, vendar z manjšimi količinami vode, ki ne sme zastajati v podstavku ali na vrhu substrata.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: indica dominantna
  • Genetika: White Widow x White Widow Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11-12 tednov
  • Donos indoor: 400-450g/m2
  • Donos zunaj: 60-170g/rastlino
  • THC: 10-15%
  • CBD: 0,01-0,2%

Uradna stran izdelka: Dinafem White Widow XXL Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki