Dinafem Cheese XXL Autoflowering

Dinafem Cheese XXL Autoflowering

21,00 €
Z DDV

Odličen Autoflower Cheese hibrid z velikim donosom

Št. semen
Količina

Dinafemovi strokovnjaki so v Cheese XXL Autoflowering vložili veliko truda. Tako pomembna sorta si zasluži veliko pozornosti in s križanjem Exodus Cheese in Cheese Autoflowering je ekipi uspelo ustvariti rastlino, ki presega vsa pričakovanja. Dinafem Cheese XXL Autoflowering je hibrid, ki združuje hitrost autoflowerija in vrline Cheese genetike in ne ustvari samo pridelka vrhunske kakovosti ampak navduši tudi z izjemnim donosom.

Morfologija

Semena Cheese XXL Autoflowering zrastejo v velike rastline, ki lahko dosežejo višino 1,6m. So močni in vitalni hibridi, ki rastejo izjemno hitro in razvijejo veliko stranskih vej, podobno kot njihova Cheese sorodnica. Ta vrhunski autoflower hibrid ustvari velik glavni cvet in mnogo stranskih, vsi pa so neverjetno gosti in kompaktni.

Donos

Zaradi velikega donosa lahko ta dišeča prvakinja ob koncu cvetenja potrebuje podporo, da se ne zlomi pod težo velikih in smolnatih cvetov. Najboljše rezultate ustvari, če v zemljo vmešamo 30% kokosovega substrata (Coco Coir), ki izboljša zračnost, nato pa zalivamo večkrat in po malo.

Aroma in okus

Aroma Dinafem Cheese XXL Autoflowering spominja na original britanski Cheese, vonj pa je podedovala od elitnega Exodus Cheese klona. Ustvari zelo močne in posebne arome in okuse, s pridihom svežega cvetja, začimb in Skunka.

Efekt

Cheese XXL Autoflowering slovi po uravnoteženem učinki, ki se prične s poživljajočim občutkom, ki se počasi prevesi v dolgotrajen občutek sprostitve. Zelo primerna za zanimive pogovore v krogu prijateljev.

Vzgoja

Ta sorta je v veliko pomoč ljubiteljskim gojiteljem po celem svetu, ker je zaradi kratkega življenjskega cikla in enostavnosti vzgoje odlična izbira za vse, ki šele pričenjajo odkrivati svet gojenja konoplje in si želijo napolniti shrambo z vrhunskim pridelkom.

Dinafem Cheese XXL Autoflowering je stabilna sorta in iz semen zrastejo homogene rastline, ki so razmeroma občutljive na plesni in ne potrebujejo veliko gnojenja. Najbolje uspevajo z režimom gnojenja po priporočilih proizvajalca gnojil.

Kot vse Cheese sorte tudi ta hibrid oddaja močan vonj po siru, ki jo je treba vzeti v zakup in temu primerno ukrepati. Za gojenje v zaprtih prostorih in growboxih je priporočljiv dober sistem za preprečevanje širjenja vonjav (karbonski filter), na prostem pa Cheese XXL Autoflowering ni ravno "diskretna" in zato ni najbolj primerna za gojenje na terasah, balkonih in vrtovih v gosteje obljudenih krajih. Velikost in prodorna aroma lahko privabijo sumljive poglede. Vseeno pa je odlična izbira za "gverilsko" gojenje na odročnih območjih.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: indica dominantna
  • Genetika: Exodus Cheese x Cheese Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11 tednov
  • Donos indoor: 450-500g/m2
  • Donos zunaj: 75-160g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,75-1,6m
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Cheese XXL Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki