Kannabia

Kannabia

Filtriraj po

Kannabia

Semenska banka Kannabia Seeds je pričela delovati leta 2009. Njihov cilj je postati vodilna znamka med semenskimi bankami, to pa hočejo doseči z združevanjem tradicionalnega znanja z razvojem, raziskavami in inovacijami. V svojem pestrem naboru ponujajo nekatere izmed legendarnih sort, kot so Mataro BlueKaboomKritikal-KRussian Doll in mnoge druge. V zadnjem času se posvečajo tudi širitvi ponudbe na posebne kanabinoide, kjer so med vodilnimi ponudniki s sortami, kot so BCN Diesel CBD, CBG Auto in THCV.

V skladu s filozofijo napredka je Kannabii uspelo zbrati več kot 10 let izkušenj na področju raziskav, razvoja in izpopolnjevanja genetike. Hkrati sprejemajo znanstveni in tehnološki napredek ter vzdržujejo stik s skupnostjo konoplje, kar jim omogoča izpolnjevati njihove potrebe po novih sortah, znanih po produktivnosti, odpornosti in enostavnosti vzgoje.

Danes je Kannabia podjetje, ki si je prislužilo spoštovanje in zaupanje gojiteljev, zahvaljujoč skrbni selekciji semen konoplje in nadzoru kakovosti. Njihov nabor semen je bil skrbno razvit, preizkušen in prilagojen vsem vrstam pridelka in gojiteljev, bodisi za terapevtsko uporabo, zbirateljske ali rekreativne namene.

Preberi več