Filtriraj po

Silent Seeds

Silent Seeds je razmeroma nova semenska banka, ki jo je ustanovil del ekipe Dinafema, ko se je zgodba tam končala. Uspelo jim je ohraniti nekatere legendarne sorte, kot so Critical+ 2.0Critical JackAmnesia LemonMoby Dick in druge, hkrati pa so nadaljevali razvoj in pričeli tržiti tudi nove hibride.

Silent Seeds je zaupanja vreden proizvajalec semen, ki je nastal po zaprtju legendarnega Dinafema. Vajeti so v roke prevzeli izkušeni gojitelji, ki so v novo podjetje prinesli originalno genetiko priznanih sort in pričeli s proizvodnjo semen. Blagovna znamka je nastala leta 2021 in takoj pridobila pozornost gojiteljev, predvsem tistih, ki prisegajo na stare in preverjene sorte. Pri razvoju novih sort jim je uspelo doseči zelo visoke vsebnosti kanabinoidov, hkrati pa zaradi več kot 20 let izkušenj in znanja, tudi stabilnost nove genetike.

Znani so tudi po razvoju mnogih sort s posebnim terpenskim profilom, ki je v zadovoljstvo mnogih uživalcev. Arome in učinki teh sort so danes osnova za ustvarjanje novih, še boljših sort.

V svojem repertoarju Silent Seeds ponujajo tako klasične, kot tudi eksotične sorte konoplje vrhunske kvalitete, ponudbo pa širijo tudi v navezi z drugimi vzgojitelji najboljše genetike.

Preberi več