Canna

Canna

Filtriraj po

Canna

Canna je vrhunski proizvajalec gnojil in substratov za gojenje hitro rastočih rastlin. Vse od ustanovitve v zgodnjih 90. letih prejšnjega stoletja so vsi izdelki temeljito preizkušeni, preden so dani na trg. Že pred nastankom podjetja, sta ustanovitelja znanstveno raziskovala in eksperimentirala z rastlinami.

Podjetje Canna ima v svojih rokah celotno proizvodno verigo, od razvoja in raziskav, do trženja in prodaje ter edinstvene, okolju prijazne proizvodne linije. Canna ima tudi lasten oddelek za logistiko in seveda laboratorij. Tu predani znanstveniki odkrivajo skrivnosti narave. Strast do rastlin se kaže v kakovosti izdelkov Canna, saj pred uvedbo vsakega izdelka na trg potekajo leta intenzivnih raziskav.

Zavezanost kakovosti

Canna je na prestižnem sejmu na Nizozemskem, namenjenem gojiteljem v različnih substratih in hidroponičnih sistemih, prejela nagrado za svoje revolucionarne izdelke. So nizozemski strokovnjaki in mednarodno priznani vodilni svetovni ponudniki inteligentnih tehnologij za vzgojo rastlin v hidroponiki in različnih substratih, od šotnih, do kokosovih.

Uspeh Canne je kombinacija zdrave pameti in izjemne predanosti. Ustanovitelja že od leta 1979 iščeta rastline in minerale, ki poskrbijo za zdravje rastlin. Leta izkušenj, navdih in najnovejša znanstvena spoznanja so dosegla vrhunec v učinkovitih proizvodih, ki vsakomur, tudi neizkušenim gojiteljem, omogočajo in zagotavljajo  doseganje vrhunskih rezultatov. Uporaba njihovih najsodobnejših gnojil je enostavna, čista in ne škoduje okolju.

Vsak Canna proizvod je bil ustvarjen z ljubeznijo in zagotavlja visok donos in vrhunsko kvaliteto pridelka v različnih specifičnih substratih in metodah gojenja. Skrivnost njihovih gnojil je v skrbno uravnoteženi in integrirani mešanici najboljših makro, mikro, sekundarnih hranil in elementov v sledovih, ki so skrbno uravnotežena za vsako kombinacijo substrata in gnojila.

Danes so Canna izdelki na voljo v Evropi, Avstraliji, Severni Ameriki, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. Gojitelji po celem svetu so jih izbrali za blagovno znamko številka 1 na področju rastlinskih tehnologij.

"Skromnost je lepa čednost" je pregovor, za katerega se zdi, da je kot ustvarjen za podjetje Canna. Namesto trenutno popularnih napihnjenih marketinških taktik raje pustijo, da izdelki govorijo sami zase. Dejstvo, da profesionalni gojitelji v štirinajstih državah prisegajo na Canno in da so njihovi izdelki prisotni v 95% growshopov je dovoljšen dokaz, da je ta pristop obrodil sadove.

Strokovnost

Ekipni duh in ljubezen do rastlin sta dva izraza, ki zaznamujeta njihovo poslovno filozofijo. Očitno je, da je Canna več kot samo proizvajalec gnojil. Celoten proizvodni proces ohranjajo v lastnih rokah, kar je unikum v tej industriji. Samo obvladujejo vse, od raziskav in razvoja, do edinstvene okolju prijazne proizvodne linije in oddelka za hitro dostavo. Canna ima svoj razvojni oddelek, kjer strokovnjaki vsak dan odkrivajo skrivnosti narave. Njihova filozofija je, da bodo lahko ponujali izdelke konstantno visoke kakovosti le, če bo čimveč dejavnikov v njihovih rokah.

Prihodnost

Na podlagi desetletij izkušenj z gojenjem in obsežnega sodelovanja z drugimi pionirji je Canna zbrala ogromno zalogo znanja, ki mu ni para v industriji. Redka kombinacija strokovnega znanja in navdušenja je v le nekaj letih privedla do vrste zelo kakovostnih izdelkov. Noben nov izdelek ni dan na trg brez temeljitega preiskusa. Šele ko so 100 odstotno prepričani, da izdelek deluje optimalno, ga ponudijo zainteresiranim kupcem. Vendar to še ni dovolj. Najprej morajo prepoznati tudi vse razloge zakaj določen produkt deluje, da ni kasneje neprijetnih presenečenj. Pr tem jim pomagajo profesionalni gojitelji v različnih pogojih in državah. Zato nikoli ne plasirajo na trg nepreiskušenih izdelkov, pa naj bo to še tako mamljivo.

Narejeno za strokovnjake

Raziskave so bistvenega pomena za podjetje Canna. Navsezadnje imajo obsežne posledice za končnega uporabnika. Za razvoj si vzamejo toliko časa, kot je potrebno - v povprečju dve leti. V tem obdobju ekipa strokovnjakov neutrudno preverja vse vidike novega izdelka. To pomeni, da lahko trdno stojijo za svojimi izdelki tudi, ko pridejo na tržišče.

Tudi poprodajne storitve so nepogrešljiv del njihovega poslovanja. S kupci so v tesnem stiku preko mreže trgovcev na drobno, vse morebitne težave pa jemljejo zelo resno.

Pionirji

Ustanovitelji znamke Canna so bili nezadovoljni z obstoječo in zelo omejeno ponudbo gnojil. Zato so razvili gnojilo, ki je doživelo hiter uspeh. Eden od lastnikov trgovine je ugotovil, da se je zelo izboljšala kvaliteta pridelka, gojenega na mineralni volni.. Tako sta nastali gnojili Canna Vega in Canna Flores (danes Canna Hydro Vega / Flores). To je pomenilo nastanek podjetja, ki je v samo nekaj letih razvilo najbolj inovativna in zanesljiva gnojila na trgu.

Preberi več