Filtriraj po

Delicious Seeds

Delicious Seeds je priznana in inovativna semenska banka, ki je zelo popularna med ljubitelji t.i. Fast Flowering sort, ki so primerne za vzgojo v težavnejših pogojih, saj običajno dozorijo še preden se poletje zares konča. V ponudbi imajo večkrat nagrajene sorte, kot so GolosaEleven Roses Early VersionCaramelo in mnoge druge. Znani so tudi po sortah z visoko vsebnostjo THC in visoko proizvodnjo smole, zato so zelo primerne za izdelavo ekstraktov.

Delicious Seeds so v skupnosti konoplje prepoznani iz več razlogov;

  • Genetika: ponujajo pester izbor sort vrhunske kvalitete, ki so znane po stabilni genetiki in odličnih karakteristikah. Neglede na to, ali iščete Indica ali Sativa dominantne sorte, ima Delicious Seeds vedno vrsto možnosti, ki zadovoljijo različne želje in potrebe.
  • Kakovost: njihova semena so prepoznana kot zelo kvalitetna in imajo visok odstotek kaljivosti, kar je ključnega pomena za mnoge gojitelje, hkrati pa pripomore k varčnejši vzgoji.
  • Sorte: Delicious Seeds ponuja široko paleto sort, tako popularnih, kot tudi edinstvenih in večkrat nagrajenih. To gojiteljem omogoča, da izberejo sorto, ki jim najbolj ustreza glede na lastne sposobnosti ali druge okoliščine.
  • Podpora strankam: Delicious Seeds slovi po kvalitetni podpori strankam in hitri odzivnosti. Za kakršna koli vprašanja ali reševanje težav so vedno na voljo.

Skratka - Delicious Seeds velja za zanesljivo semensko banko s pestro izbiro visokokvalitetnih sort konoplje in odličnim odnosom do strank. Svoj repertoar redno širijo z novimi, unikatnimi sortami, ki bodo v veliko zadovoljstvo tudi prihajajočim generacijam ljubiteljev vrhunske genetike.

Preberi več