Filtriraj po

Advanced Nutrients

Advanced Nutrients je svetovno znana znamka gnojil in dodatkov namenjenih predvsem za gojenje konoplje. Pester nabor organskih in mineralnih gnojil in dodatkov za različne načine gojenja zadovolji tudi najbolj izbirčne gojitelje, nekateri izdelki pa so postali že skoraj nepogrešljivi.

Advanced Nutrients izdeluje gnojila, ki popolnoma zadostijo potrebam konoplje in ji omogočijo, da raste hitro in bogato obrodi. Njihovi izdelki so postali svetovno znani, eni najbolj popularnih in omenjeni v številnih priznanih publikacijah. Strokovna ekipa laboratorija Advanced Nutrients neutrudno razvija nove produkte, ki bodo gojiteljem omogočile vzgojo še večjih, okusnejših in obilnejših rastlin. 

Rastline imajo skozi celo življenjsko obdobje posebne potrebe in ekipa Advanced Nutrients je z natančnimi preizkusi ugotovila te potrebe in pričela formulirati produkte, ki rastlinam dajo kar potrebujejo, točno takorat, ko to potrebujejo.

Mnogi proizvajalci uporabljajo cenene surovine in postopke izdelave, hkrati pa skoraj nič ne vlagajo v razvoj in raziskave. Advanced Nutrients je pravo nasprotje tega in uporablja najboljše surovine in napredne proizvodne procese, kar pomeni, da izdelujejo močnejše produkte, ki delujejo bolje, stanejo manj, trajajo dlje in dajajo fantastične rezultate. Z uporabo Advanced Nutrients bodo rastline rasle hitreje, dozorele prej in obrodile več.

Izdelki iz repertoarja Advanced Nutrients se konstantno nadgrajujejo v skladu z novimi spoznanji in snovmi, ki pozitivno učinkujejo na rastline. Z uporabo njihovih gnojil in dodatkov vedno dobite pravilno zasnovane in kvalitetne izdelke, ki jih rastline hitro absorbirajo.

Nastanek Advanced Nutrients

Pred desetletjem se je poslovnež odločil revolucionirati gnojila in industrijo hidroponike. Lastnik Advanced Nutrients BigMike Straumietis je že imel bogate izkušnje v poslu, marketingu, hortikulturi in inženiringu, ko je leta 1996 soustanovil Canadian Soiless Ltd. Imel je prave izkušnje in obširno znanje tako v hortikulturi, kot marketingu, za vpeljavo novih metod, ki so gojenje konoplje peljale na višjo raven. Gojitelji so bili naveličani enakih rezultatov in donosov leto za letom, iskali so nove načine in izdelke za povečanje kvalitete in donosa, BigMike pa jim je z Advanced Nutrients ponudil rešitve.

Po ustanovitvi je bilo podjetje Canadian Soiless najprej trgovina in veleprodajalec opreme in gnojil drugih proizvajalcev. Ker so v podjetju poslušali in upoštevali pripombe in predloge strank, so BigMike in njegova ekipa pričeli raziskovati produkte, ki so jih prodajali. Ugotovili so, da ti izdelki niso bili pravilno formulirani in specifično namenjeni za potrebe konoplje, zato so intenzivno pričeli z raziskavami in razvojem. Po dveh letih preiskusov pod vodstvom petih strokovnjakov je podjetje predstavilo novo linijo izdelkov posebej zasnovanih za hidroponično gojenje. Ti izdelki, ki se sedaj prodajajo pod svetovno znano blagovno znamko Advanced Nutrients predstavljajo celovit pristop k gojenju v hidroponičnih sistemih. Vsebujejo zaščiteno mešanico kvalitetnih mikro in makro hranil, aminokisline, hormone, kelate, regulatorje rasti, vitamine, encime, kvasovke in ekstrakte kvasa, organske surovine, ogljikove hidrate ter koristne bakterije in glive. Nekateri izdelki so skoraj popolnoma organski, medtem, ko so drugi mešanica sintetičnih in organskih sestavin.

Raziskave na različnih rastlinah so dokazale, da izdelki Advanced Nutrients močno povečajo bujno rast, hitrost zorenja, donos in kvaliteto cvetov. Izdelki vključujejo gnojila za zemljo, dodatke za rast in zdravje koreninskega sistema, foliarna gnojila, preventivna sredstva, inokulante mikrosfere substratov, kompostne čaje, stimulatorje cvetenja (bud booster) in ostale visoko učinkovite mešanice, ki gojiteljem pomagajo vzgojiti močne in na škodljivce odporne rastline.

Primerjalni testi gojenja z gnojili Advanced Nutrients in gnojili petih drugih znamk so pokazali, da so izdelki Advanced Nutrients močno presegli rezultate drugih proizvajalcev. Podprli so jih tudi številni profesionalni in ljubiteljski gojitelji s celega sveta, Advanced Nutrients pa so preiskusili in ocenili tudi v mnogih znanih revijah iz sveta hidroponike.

Podjetje je danes prisotno po celem svetu, povpraševanje po izdelkih Advanced Nutrients pa konstantno raste. Ker neutrudno raziskujejo, preiskušajo in izboljšujejo svoje znanje, je njihov nabor gnojil, boosterjev in drugih dodatkov iz leta v leto večji, hkrati pa raste število zadovoljnih uporabnikov.

Prednosti gnojil in dodatkov Advanced Nutrients

  • Enostavna uporaba
  • Vrhunska zasnova
  • Pestra izbira dodatkov in boosterjev
  • Izdelki se lahko uporabljajo tako v hidroponiki, kot šotnih, coco in drugih substratih
  • Inovativen pristop k režimu gnojenja
  • Preprost izračun količine gnojil z uporabo Advanced Nutrients kalkulatorja

Uradna stran: Advanced Nutrients

Preberi več

Prikazanih 145 izdelkov.

Prikazanih 1-20 od 145 izdelkov