• Razprodaja!
Advanced Nutrients Iguana Juice Organic Grow 1L

Advanced Nutrients Iguana Juice Organic Grow 1L

32,90 €
Z DDV

100% organsko osnovno gnojilo za fazo rasti. Zagotavlja vrhunske rezultate in netežavno gojenje v vseh sistemih, od zemlje do hidroponike.

Količina

Advanced Nutrients Iguana Juice Grow je enokomponentno 100% organsko gnojilo za rast, enostavno za doziranje in mešanje, brez neprijetnega vonja. Gnojilo tudi ne vsebuje velikih delcev snovi, ki bi se nalagale na filtrih, šobah, ceveh ali črpalkah in bi lahko zamašila ali zmanjšala pretok v hidroponičnih ali zalivalnih sistemih.

Iguana Juice z ribjim hidrolizatom in ekstraktom kvasa, juke in lucerne vsebuje širok spekter makro in mikrohranil, mineralov in vitaminov ter aminokislin za zdravo in hitro rast.

Lahko se uporablja v zemlji, šoti, kokosu, mešanih substratih ali hidroponiki.

S sočasno uporabo biostimulatorjev Voodoo Juice, Tarantula in Piranha se v substratu in na koreninah razvije zdrava populacija koristnih mikrobov in gliv, ki rastlinam pomagajo vzdrževati močno in zdravo rast, zmanjšujejo posledice stresa in povečajo absorbcijo kisika iz substrata ali hidroponične gnojilne mešanice.

Doziranje: 1ml/l vode pri vsakem zalivanju prvi teden rasti, 2ml drugi teden in nadalje 4ml/l vode pri vsakem zalivanju v fazi rasti. Pri prehodu v fazo cvetenja pričnite uporabljati Iguana Juice Bloom.