Big Bud 1L | Advanced Nutrients

Big Bud 1L | Advanced Nutrients

36,85 €
Z DDV

Pospeševalec cvetenja (booster) z aminokislinami za večje, kompaktnejše in okusnejše cvetove. Spodbudi tudi proizvodnjo eteričnih olj, terpenov in ostalih zaželenih učinkovin.

Količina

Advanced Nutrients Big Bud je booster za povečanje donosa in splošno izboljšanje kvalitete pridelka. Za razliko od konkurenčnih izdelkov ima Big Bud izboljšano razmerje med fosforjem in kalijem, oba pa sta v obliki, ki je rastlinam lahko dosegljiva. Rastline med cvetenjem potrebujejo več kalija kot fosforja, neizkoriščen fosfor pa lahko povzroči vrsto težav, ki negativno vplivajo na pridelek.

Advanced Nutrients Big Bud, med drugim, vsebuje aminokisline, ki pospešujejo tvorbo rastnih hormonov in pomembno zmanjšujejo posledice stresa, ki so mu rastline pri intenzivni vzgoji izpostavljene.

Big Bud vsebuje kompleksno mešanico askorbinske in citronske kisline, aminokislin, kalija, fosforja in magnezija v pravilnih razmerjih, ki zagotavljajo povečan donos, hkrati pa je enostaven za uporabo.

S hkratno uporabo ostalih Advanced Nutrients spodbujevalcev cvetenja (Bud Ignitor, Big Bud, Bud Candy in Overdrive) pa se donos še dodatno poveča.

Lahko se uporablja v zemlji, šoti, kokosu, mešanih substratih ali hidroponiki.

Doziranje: 2ml/l pri vsakem zalivanju od drugega do 4 tedna faze cvetenja. Uporabljajte do predzadnjega tedna pred žetvijo. Lahko se uporablja v kombinaciji z izdelki drugih proizvajalcev.