Advanced Nutrients Bud Candy 500ml

Advanced Nutrients Bud Candy 500ml

14,85 €
Z DDV

Pospeševalec cvetenja (booster) s sladkorji, aminokislinami in vitamini. Vsebuje ekstrakte sladkornega trsa, slada, brusnic in drugih kakovostnih virov ogljikovih hidratov.

Količina

Bud candy vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov (glokozo, maltozo, dekstrozo,...), ki so dostopni tako rastlini, kot tudi mikrobom. Bakterije in drugi koristni organizmi v substratu se lahko z zunanjim virom sladkorjev bolje namnožijo in pomagajo pri razvoju korenin, povečajo absorbcijo hranil ter tvorijo hormone, ki pomembno vplivajo na velikost in kakovost cvetov. Izboljša se tudi aroma in okus pridelka.

Advanced Nutrients Bud Candy vsebuje tudi vitamina B in C, ki stimulirata fotosintezo in celično rast ter nudita zaščito pred stresom, ki ga povzročita močne osvetljava in visoke temperature.

Ena glavnih sestavin je melasa iz sladkornega trsa, ki se pogosto uporablja v mešanicah gnojil za zemljo in hidroponiko. Vendar pa poceni melasa za uporabo v kmetijstvu in vrtičkarstvu največkrat vsebuje žveplo. Advanced Nutrients Bud Candy ne vsebuje žvepla in tako ne povzroča nekontroliranih sprememb pH mešanice v hidroponiki ali nihanja pH v zemlji ali kokosu.

Lahko se uporablja v zemlji, šoti, kokosu, mešanih substratih ali hidroponiki.

Doziranje: 2ml/l vode od prvega do 6 tedna faze cvetenja. Lahko se uporablja v kombinaciji z izdelki drugih proizvajalcev.