Biobizz

Biobizz je znamka svetovno znanih organskih gnojil, substratov in dodatkov za bujno in zdravo rast ter velik pridelek vseh vrst rastlin.

Njihovi izdelki so priljubljeni predvsem pri gojiteljih organske konoplje in čilijev, kjer so dosegli kultni status, na podlagi katerega se meri kakovost izdelkov ostalih proizvajalcev, predvsem pri tehniki gojenja s tekočimi organskimi gnojili, takoimenovani "organic from the bottle".

Njihova filozofija je preprosta; okoljska ozaveščenost in dostopnost ekološkega gojenja za vse.

Podjetje Biobizz je bilo ustanovljeno na nizozemskem leta 1992 in od takrat pomaga gojiteljem pri pridelavi kakovostnega, organskega in okusnega pridelka. Preden njihovi izdelki pridejo na prodajne police, so podvrženi intenzivnim raziskavam in razvoju, zato lahko z gotovostjo trdijo, da vsak Biobizz produkt vsebuje pravilno količino in razmerje organskih sestavin.

Podjetje ima sedaj sedež v Španiji, prisotni pa so tudi v Franciji, Angliji in Severni Ameriki.

Biobizz je eden od vodilnih proizvajalcev okolju prijaznih tekočih organskih gnojil, substratov, pospeševalcev cvetenja in drugih dodatkov za vsesplošno dobro in zdravo rast vseh vrst rastlin. Pester nabor certifikatov, ki jih je podjetje pridobilo zase in za svoje izdelke je dokaz, da Biobizz ne skrbi le za kvaliteto vsebine, ampak tudi za proizvodni proces in ravnanje z embalažo.

Njihova osnovna serija gnojil Bio Grow in Bio Bloom skupaj z Alg A Mic tvori temelje organske pridelave na prostem ali v zaprtih prostorih, šotorih in growboxih, Biobizz pa izdeluje tudi vrsto drugih zelo kvalitetnih organskih gnojil in dodatkov.

Biobizz gnojila in dodatki

Vsa tekoča Biobizz gnojila in dodatki se obnesejo najbolje, kadar rastline gojimo v Biobizz substratih, kot sta All Mix in Light Mix.

Uradna stran: www.biobizz.com

Preberi več