Leaf Coat 0,5L | Biobizz

Leaf Coat 0,5L | Biobizz

8,95 €
Z DDV

Biobizz Leaf Coat je sredstvo za naravno zaščito rastlin pred insekti in plesnijo.

Količina

Biobizz Leaf Coat 500ml je pršilo za zaščito rastlin pred napadi plesni in škodljivcev. Izdelan je iz naravnega lateksa, ki je bil sprva razvit za preprečevanje izhlapevanja vode, ustvari pa prepustno in samorazgradljivo oblogo na listih, ki prepušča svetlobo in zrak.

Leaf Coat je že pripravljen na uporabo in ga ni potrebno mešati. Z uporabo pršilke enostavno poškropimo liste in cvetove, na njih pa se v nekaj urah ustvari 1,5 mikrona debela prevleka, ki učinkovito brani pred različnimi plesnimi in škodljivci. Uporabljamo ga lahko do predzadnjega tedna pred žetvijo, do takrat pa se bo na svetlobi lateks razgradil.

Biobizz Leaf Coat nudi učinkovito zaščito kadar se poveča vlažnost zraka in temperature narastejo nad 28°C. Takrat lahko rastline zaradi povečanega izparevanja hitro izgubijo preveč vode, naravni lateks v Leaf Coat pa pomaga rastlini pri "dihanju" in preprečuje "potenje", ob prenizkih temperaturah pa pripomore k ohranjanju temperature listov. Voda, ki potuje skozi rastlino, pa s seboj nosi tudi hranila, ob visokih temeraturah in pretiranem izparevanju pa to lahko privede do predoziranja in vrste težav tako z listi in cvetovi, kot tudi s koreninami.

Leaf Coat je okolju prijazna alternativa različnim pesticidom in fungicidom, hkrati pa je popolnoma varen za uporabo. Za razliko od sintetičnih in strupenih izdelkov ima Leaf Coat prijeten vonj in ne draži kože, dihal, sluznic ipd.

Biobizz Leaf Coat ne vpliva na okus ali aromo pridelka, ker ga rastlina ne absorbira.

Doziranje

  • Rastline temeljito popršite enkrat tedensko
  • Leaf Coat lahko uporabljate skozi cel življenjski cikel rastline, z uporabo pa prenehajte dva tedna pred žetvijo
  • Rastlino temeljito popršite tudi po spodnji strani listov
  • Pršilka je pripravljena na uporabo in mešanje ni potrebno

Biobizz certifikati

  • CONTROL UNION CERTIFIED EU: zagotavlja, da izdelek ne vsebuje mineralnih (kemičnih) gnojil in pesticidov, kemičnih ali sintetičnih arom, barv ali prezervativov in ne vsebuje genetsko spremenjenih organizmov.
  • CONTROL UNION CERTIFICATIONS, NATIONAL ORGANIC PROGRAM (NOP) INPUT: kmetijski proizvodi, ki se prodajajo, označujejo ali predstavljajo kot dovoljeni za organsko pridelavo morajo biti proizvedeni in predelani v skladu s standardi na podlagi National Organic Program (NOP) Ministrstva za Kmetijstvo ZDA. Control Union Certifications (CU) je preučil Biobizz izdelke in ugotovil, da so v skladu s pravilnikom in standardi. Izdelki označeni kot 100% organski lahko vsebujejo samo organske sestavine in pomožna sredstva, razen vode in soli.
  • POINT VERT: se uporablja na embalaži in zagotavlja, da proizvajalec prispeva k zmanjšanju okoljskega vpliva embalaže izdekla. Point Vertm, poznan tudi kot Green Dot, je bil ustanovljen v Nemčiji v zgodnjih devetdesetih letih in je namenjen izobraževanju ljudi o onesnaževanju okolja z odpadki in ustanovitvi programa za pomoč pri okrevanju okolja. Biobizz ne proizvaja samo organskih gnojil, vendar tudi skrbi za doprinos k izboljšanju okolja.
  • CLEAN GREEN CERTIFIED: je certifikacijski program, ki temelji na obstoječih nacionalnih in mednarodnih kmetijskih standardih ter zagotavlja okolju prijazne in trajnostne metode. Vključuje vidike in pogoje mednarodnih kmetijskih standardov Nacionalnega Ekološkega Programa (NOP) in trajnostnega kmetijstva. Izdelki z znakom Clean Green prispevajo k trajnostnem kmetovanju in pridelavi. Certifikat je osnovan na standardih proizvodnje in ravnanja in zagotavlja, da Biobizz ekološko, trajnostno pridelan proizvod ohranja ločeno od proizvodov s sintetičnimi pesticidi. Program Clean Green omogoča, da se Biobizz razlikuje od ostalih proizvajalcev z oznako pravne skladnosti, skrbi za kakovost potrošnikov in skrbi za okolje.
  • ENVIROGANIC: je najvišja stopnja certifikata podjetja EnviroCann. Potrjuje, da so izpolnjeni vsi standardi EnviroCann v zvezi z državnimi in lokalnimi zahtevami in da se uporabljajo postopki ekološkega upravljanja in pridelave. V certificiranih produktih ni najdenih ostankov pesticidov. Logo EnvirOganic predstavlja produkte, proizvedene z uporabo vzornih praks, organskih sestavin ter na način, ki presega trenutne državne standarde organske pridelave. Po skrbem pregledu izdelov, je Biobizz pridobil certifikat EnvirOganic za izdelke Alg A Mic, Bio Bloom, Bio Grow, Bio Heaven, Fish Mix, Root Juice in Top Max. EnviroCann je organizacija, osredotočena na kakovost in nadzor nad proizvodnjo konoplje in z njo povezanih izdelkov.

Uradna stran proizvajalca: www.biobizz.com

Sorodni izdelki