Biobizz All Mix 50L

Biobizz All Mix 50L

15,80 €
Z DDV

Biobizz All Mix je močno pognojena mešanica različnih šot, vermikomposta (worm castings, iztrebki deževnikov), perlita in Biobizz Pre Mix-a.

Količina

Substrat posnema bogato naravno prst z zdravim ekosistemom in bakterijsko mikrofloro. V tem substratu rastline prvih nekaj tednov ne potrebuje dodatnega gnojenja.

Pred prvo uporabo je potrebno All Mix navlažiti in pustiti 36 ur. Mikrobi v dodanem Pre Mixu se v tem času aktivirajo in dovolj namnožijo, da lahko pričnejo predelovati organski material. Substrat mora biti vedno topel, saj se v nasprotnem primeru upočasni delovanje mikrobov, kar privede do počasnejše rasti rastlin.

Biobizz All Mix ne vsebuje mineralnih gnojil ali soli in ima nizko EC vrednost. Dognojevati se lahko prične po drugem tednu rasti, priporočena pa je zmerna uporaba organskih gnojil. Odsvetujemo uporabo mineralnih gnojila lahko pomembno vplivajo na bakterijsko kulturo v substratu, to pa privede do nezaželenih posledic.

Substrate pošiljamo izključno z DPD in po predhodnem dogovoru. Doplačilo poštnine je 12EUR za vsako 50L vrečo substrata in 7 EUR za 20/25L vrečo.

Substrate dostavljamo tudi sami po predhodnem dogovoru. Minimalna količina za dostavo je 10 50L vreč za S in J primorsko ter Furlanijo Julijsko Krajino, za ostalo Slovenijo in Italijo pa po dogovoru.

Uradna stran proizvajalca: www.biobizz.com