Advanced Nutrients CarboLoad 500ml

11,85 €
Z DDV

Dodatek za zdravo rast in razvoj v fazi cvetenja. Vsebuje fulvično kislino ter kompleksne in enostavne ogljikove hidrate, ki hranijo neposredno rastlino in koristne mikroorganizme.

Količina

Advanced Nutrients CarboLoad spodbudi rastline, da sredi faze cvetenja nadaljujejo s proizvodnjo cvetov in smole. Mnoge rastline namreč zaradi pomanjkanja ogljikovih hidratov upočasnijo razvoj in tvorbo cvetov, čeprav z gnojilno mešanico dobijo dovolj vode in osnovnih hranil.

CarboLoad vsebuje 100% organske ogljikove hidrate in je tako primeren za ekološko pridelavo. Mešanica enostavnih in kompleksnih OH je zlahka dostopna rastlinam in koristnim mikroorganizmom, fulvična kislina pa izboljša razvoj korenin in njihovo sposobnost absorbcije hranil in kisika. Sladkorji v CarboLoad se izrazijo tudi v samem cvetu in izboljšajo kvaliteto pridelka.

S sočasno uporabo biostimulatorjev Voodoo Juice, Tarantula in Piranha se v substratu in na koreninah razvije zdrava populacija koristnih mikrobov in gliv, ki rastlinam pomagajo vzdrževati močno in zdravo rast, zmanjšujejo posledice stresa in povečajo absorbcijo kisika iz substrata ali hidroponične gnojilne mešanice.

Lahko se uporablja v zemlji, šoti, kokosu, mešanih substratih ali hidroponiki.

Doziranje: 2ml/l vode od prvega do 6 tedna faze cvetenja. Lahko se uporablja v kombinaciji z izdelki drugih proizvajalcev.