Advanced Nutrients Big Bud Coco 1L

Advanced Nutrients Big Bud Coco 1L

34,90 €
Z DDV

Pospeševalec cvetenja (booster) z aminokislinami za večje, kompaktnejše in okusnejše cvetove. Spodbudi tudi proizvodnjo eteričnih olj, terpenov in ostalih zaželenih učinkovin. Posebej je namenjen gojenju v substratu iz kokosa (Coco Coir)

Količina

Advanced Nutrients Big Bud Coco je booster za povečanje donosa in splošno izboljšanje kvalitete pridelka. Za razliko od konkurenčnih izdelkov ima Big Bud Coco izboljšano razmerje med fosforjem in kalijem, oba pa sta v obliki, ki je rastlinam lahko dosegljiva. Rastline med cvetenjem potrebujejo več kalija kot fosforja, neizkoriščen fosfor pa lahko povzroči vrsto težav, ki negativno vplivajo na pridelek.

Advanced Nutrients Big Bud Coco, med drugim, vsebuje aminokisline, ki pospešujejo tvorbo rastnih hormonov in pomembno zmanjšujejo posledice stresa, ki so mu rastline pri intenzivni vzgoji izpostavljene.

Big Bud Coco vsebuje kompleksno mešanico askorbinske in citronske kisline, aminokislin, kalija, fosforja in magnezija v pravilnih razmerjih, ki zagotavljajo povečan donos, hkrati pa je enostaven za uporabo.

S hkratno uporabo ostalih Advanced Nutrients spodbujevalcev cvetenja (Bud Ignitor, Big Bud, Bud Candy in Overdrive) pa se donos še dodatno poveča.

Namenjen je uporabi v kokosovem substratu.

Doziranje: 2ml/l pri vsakem zalivanju v fazi cvetenja. Uporabljajte do predzadnjega tedna pred žetvijo. Lahko se uporablja v kombinaciji z izdelki drugih proizvajalcev.