Advanced Nutrients Bud Ignitor 250ml

24,50 €
Z DDV

Spodbujevalec pričetka cvetenja. Pospešuje prehod iz faze rasti v fazo cvetenja in spodbudi zgodnejšo tvorbo cvetov, hkrati pa tudi do dvakrat poveča število cvetnih nastavkov.

Količina

Advanced Nutrients Bud Ignitor je izjemen dodatek, ki pospešuje prehod iz faze rasti v fazo cvetenja, pospeši metabolizem in tako poveča gostoto ter rast cvetov v zgodnjem obdobju cvetenja. Tipično se v cvet razvije 30-55% cvetnih nastavkov, z uporabo Bud Ignitorja pa se to lahko poveča na 70-100%. Rezultat je rastlina, ki ima dolga stebla ovita v močne in velike cvetove. Zgodnejša tvorba cvetov pomeni tudi krajši čas do žetve in tako pripomore k optimizaciji celotnega procesa.

Večina boosterjev in dodatkov za cvetenje vsebuje premalo dušika in kalija in preveč fosforja, ki pa se ga prične dodajati prepozno. Rastlina v delikatnem prehodu med fazama potrebuje pravilno razmerje primarnih in mikro hranil, v primeru pomanjkanja ob prehodu in začetku cvetenja pa se ne more razviti do maksimalnega potenciala, kar privede do slabše strukture v naslednjih tednih. Po približno dveh tednih od pričetka cvetenja rastlina ne tvori več novih cvetov in nastavkov. Zato je to najpomembnejše obdobje za pravilno hranjenje in ima največji vpliv na končni rezultat.

Z uporabo Bud Ignitorja v prvih tednih cvetenja se poveča tvorba eteričnih olj, terpenov ter število in velikost cvetov, to pa doprinese k večji in kvalitetnejši žetvi.

Priporočena je hkratna uporaba drugih dodatkov in pospeševalcev Advanced Nutrients, kot so Big Bud, Bud Candy in Overdrive.

Lahko se uporablja v zemlji, šoti, kokosu, mešanih substratih ali hidroponiki.

Doziranje: 2ml/l vode prva dva tedna faze cvetenja. Lahko se uporablja v kombinaciji z izdelki drugih proizvajalcev.