Bud Factor X 1L | Advanced Nutrients

Bud Factor X 1L | Advanced Nutrients

81,40 €
Z DDV

Pospeševalec tvorjenja eteričnih olj, terpenov in smole. Vsebuje bioaktivne sestavine, ki pospešujejo tvorbo aromatičnih spojin, hkrati pa povečajo in zvišajo kvaliteto pridelka. 

Količina

Aroma pridelka je pomemben dejavnik za zadovoljstvo gojitelja in uporabnika. Advanced Nutrients Bud Factor X je dodatek za gojenje rastlin, ki poveča tvorbo smole in aromatičnih spojin, hkrati pa omogoča optimalne ravni fotosinteze tudi ko je rastlina že na koncu življenjskega cikla.

Reducirane oblike dušika in B vitaminov tudi pomagajo pri zdravem razvoju in rasti korenin, predvsem s hkratno uporabo Advanced Nutrients bio aktivatorjev Piranha, Voodoo Juice in Tarantula. Vsebuje tudi hranila, ki spodbujajo razvoj koristnih mikrobov v substratu.

Smole in aromatična olja so pomemben obrambni mehanizem pred škodljivci, plesnijo in ostalimi boleznimi, hkrati pa povečujejo težo, kvaliteto in ceno pridelka. Bud Factor X se prične dodajati ob začetku faze cvetenja in v rastlini sproži procese za tvorbo teh zaželenih učinkovin.

Lahko se uporablja v zemlji, šoti, kokosu, mešanih substratih ali hidroponiki.

Doziranje: 2ml/l vode od prvega do 6 tedna faze cvetenja. Lahko se uporablja v kombinaciji z izdelki drugih proizvajalcev.