Kritikal-K | Kannabia

Kritikal-K | Kannabia

8,50 €
Z DDV

Kritikal-K je indica dominanten hibrid z odličnimi karakteristikami in obilnim donosom. Ena najboljših sort na trgu!

Št. semen
Količina

Kritikal-K je zelo stabilna kombinacija Critical in Northern Lights, hkrati pa ena najpopularnejših sort semenske banke Kannabia. Več kot 5 let so se v laboratoriju Kannabie trudili izpopolniti genetiko in šele ko so bili z rezultatom več kot zadovoljni, so jo vključili v pnudbo. V tem času so želeli ustvariti različico vsem znane Critical, ki bi prekašala večino, če ne kar vse obstoječe.

Kannabia Kritikal-K je indica dominantna sorta, ki ima korenine v Skunk in afganistanski genetiki. Obe sorti, ki sta bili uporabljeni za izhodišče, sta znani po izjemnem donosu in zelo kratki dobi cvetenja.

Hitro po vzklitju in začetni rasti je jasno, da so rastline netežavne za vzgojo in se med seboj ne razlikujejo. Taka homogenost gojitelju omogoča enostavnejše načrtovanje in optimizacijo celotnega procesa vzgoje.

Ob pričetku cvetenja pokaže značilnosti sative, kar lahko gojitelja, ki se s to sorto sreča prvič, malo zmede, saj je Kritikal-K indica dominantna sorta. Listi so globoko zelene barve, rastline kompaktne in grmičaste, cvetovi pa zelo kompaktni. Zaradi vseh teh lastnosti je pri vzgoji v zaprtih prostorih potrebna previdnost, saj lahko previsoka vlaga pripelje do pojava plesni tako na listih in steblih, kot v samih cvetovih. Obvezno je dobro prezračevanje in mešanje zraka v prostoru. Pomembno je tudi dobro kroženje zraka na spodnjem delu rastlin, med substratom/hidroponičnim sistemom in spodnjimi listi, saj je tam tveganje za nastanek plesni visoko. Če je vlaga previsoka, je priporočljiva uporaba razvlaževalnika. Zelo dobro se odzove tudi na defoliacijo.

Kannabia Kritikal-K je izjemno hvaležna in zelo donosna sorta, saj pri indoor vzgoji po vsega 55 dneh cvetenja ustvari do 650g/m² zelo kvalitetnih in kompaktnih cvetov. Na prostem rastline v višino zrastejo do 200cm, donos pa doseže 800g/rastlino, kar je presenetljivo veliko za sorto, ki dozori sredi septembra.

Med cvetenjem se aroma nenehno razvija in seveda postaja vse močnejša. Najprej se začuti prijetno mešanico sladkega sadja, pred žetvijo pa oddaja odličen vonj limon, ki se ob pravilnem sušenju še ojača. Učinek je močan, zelo pomirjujoč in tako precej tipičen za indica dominantno sorto. K temu pripomore tudi poreklo, saj Critical in Northern Lights nikoli ne razočarata s svojim močno pomirjujočim učinkom, ki ju naredi tako zaželena med mnogimi uživalci.

Kannabia Kritikal-K je odlična izbira za gojitelje, ki iščejo zelo donosno sorto, homogenost in boljšo kvaliteto, kot ostale Critical izvedbe na trgu.

Lastnosti

  • THC: 19,6%
  • CBD: <0,5%
  • Donos indoor: 650 g/m2
  • Donos zunaj: 800 g/rastlino
  • Povprečna višina: 180 - 200 cm
  • Cvetenje: 50 - 55 dni
  • Čas žetve: sredi septembra
  • Genetika: Northern Lights x Critical
  • Sorta: 100% indika

Uradna stran izdelka: Kannabia Kritikal-K
Uradna stran proizvajalca: Kannabia

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki