Dinafem Dinamex Autoflowering

Dinafem Dinamex Autoflowering

21,00 €
Z DDV

Autoflower izvedba Dinafemove klasike z odličnim okusom in dobrim donosom

Št. semen
Količina

Celotna Dinafemova ekipa se je naravnost zaljubila v Dinamex Autoflowering, kar ni presenetljivo glede na to, da je bil ta autoflower hibrid ustvarjen, da bi vsem skeptikom auto genetike dokazal, da lahko ta semena konoplje ustvarijo ne samo velik donos ampak tudi neprekosljiv okus. Mogočna rastlina, ki bo prepričala tudi največje skeptike.

Dinamex Autoflowering je sativa dominanten hibrid, ki je nastal s križanjem Dinamex in Haze 2.0 Autoflowering in je zelo posebna kombinacija, saj je v osnovi sativa, vendar rahlo indica oblike.

Morfologija

Dinamex Autoflowering je posebna sativa dominantna sorta, ki zraste v rastline, katerih oblika bolj spominja na indice, je srednje velikosti, gosta in z zelo majhno internodalno razdaljo ter zmožnostjo proizvesti neverjetno kompaktne cvetove.

Donos

Dinafem Dinamex Autoflowering je sorta, ki daje dobre rezultate tudi glede donosa. Pravzaprav ta eksotična lepotica ustvari obilen pridelek gostih in podolgovatih, smolnatih cvetov.

Aroma in okus

Okus Dinamex Autoflowering je ena njenih glavnih prednosti: kompleksna in precej nenavadna mešanica intenzivnih okusov z notami dizla in citrusov.

Efekt

Njen učinek je močan, tako fizično, kot cerebralno, dolgotrajen in jasen. Popolna sorta za posušanje glasbe in spodbujanje kreativnosti.

Vzgoja

Dinamex Autoflowering je odlična izbira za gojitelje, ki iščejo lepo zaokrožena in uravnoteženo sorto, ki ni samo enostavna za gojenje, ampak tudi zelo hitro dozori. Idealna za urbane vrtičkarje, ki bi radi napolnili shrambo, ne da bi pri tem pritegnili pozornost. Je majhna in diskretna rastlina in tako odlična za vzgojo na balkonih in mestnih vrtičkih.

S to sorto lahko izkušeni in neizkušeni gojitelji hitro in brez truda pridelajo obilno količino pridelka, tako na prostem, kot v zaprtih prostorih in growboxih. Da ta lepotica pokaže kaj vse zmore, je priporočljivo gnojiti malce več, kot običajno in hkrati zalivati bolj pogosto in z manjšo količino gnojilne mešanice. Za izboljšanje zračnosti in metabolizma rastline, je priporočljivo v zemljo vmešati 30% kokosovega substrata (Coco Coir).

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: sativa dominantna
  • Genetika: Dinamex x Haze 2.0 Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11 tednov
  • Donos indoor: 400g/m2
  • Donos zunaj: 50-160g/rastlino
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Dinamex Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki