Dinafem Moby Dick Autoflowering

Dinafem Moby Dick Autoflowering

25,00 €
Z DDV

Autoflower izvedba legendarne sorte Moby Dick

Št. semen
Količina

Semenska banka Dinafem trenutno ne obratuje. Za sorto Moby Dick Autoflowering kliknite na povezavo: Moby Dick Auto | Silent Seeds

Dinafem je ustvaril Moby Dick Autoflowering z mislijo na gojitelje, ki želijo čimbolj enostavno in čim hitreje pridelati obilico cvetov z močnim psihoaktivnim učinkom.

Semena Moby Dick Autoflowering so nastala s križanjem Haze Autoflowering in White Widow Autoflowering, razvijejo pa se v sativa dominantne rastline, ki so znane kot enako odporne in požrešne, kot njihove fotoperiodne sestre, vendar manjše. Kljub temu ne obupajte prehitro, ker je Moby Dick Autoflowering neglede na svoje autoflower gene še vedno bolj dišeč, večji in močnejši kot večina normalnih autoflowerjev.

  • 2. mesto v kategoriji "Autoflowering", Copa y Festival Latinoamericannabis, Čile, 2017

Morfologija

Dinafem Moby Dick Autoflowering so lepe, srednjevelike sative. Čeprav ne zrastejo tako visoko kot fotoperiodna različica, so vseeno večje od večine autoflowerjev. So vitke in z veliko internodalno razdaljo, veje pa rastejo vstran in tako omogočajo dobro osvetljenost in zračnost, s tem pa večjo odpornost na vlago.

Donos

Čeprav ne dosega donosa svoje fotoperiodne sestra je Moby Dick Autoflowering zelo produktivna rastlina in ustvari velike, debele in smolnate cvetove. Njen donos je nadpovprežen za autoflower in je zato primerna za komercialne gojitelje.

Aroma in okus

Dinafem Moby Dick Autoflowering ustvari ztelo intenzivno Haze aromo z notami limone, cedrovine in kadila.

Efekt

Moby Dick Autoflowering ima zelo močan in psihoaktiven "sativa" učinek. Visoka vsebnost THC povzroči učinek, ki takoj stopi v glavo in prebudi vseživčne končiče. Ni primerna za začetnike, je pa odlična za dneve, ko je treba biti kreativen in aktiven. Če se želite naspati, pa raje ne posezite po njej.

Vzgoja

Dinafem Moby Dick Autoflowering je odporna, živahna in za vzgojo zelo enostavna rastlina, zato je primerna za začetnike, ki bodo lahko enostavno in hitro vzgojili kvaliteten pridelek. Sativa dominanca jo naredi odlično za vlažna podnebja, vendar ne samo to. Primerna je za gojenje na območjih s kratkimi poletji.

Če bi jo raje vzgajali v zaprtih prostorih je priporočljiva uporaba 600W HPS sijalk in 20/4 cikel osvetljevanja. Ker je, kot večina sativ, zelo požrešna, standardni režim gnojenja ne bo zadostoval za bujno rast. Čeprav se zelo dobro obnese pri takem načinu gojenja, ima močno aromo in zahteva uporabo dobrega karbonskega filtra. Še ena negativna lastnost pri gojenju v zaprtih prostorih je njena velikost, saj lahko postane prevelika za običajen growbox.

Moby Dick Autoflowering je najbolje gojiti na gverilski način, stran od neželenih pogledov in tako se bo lahko neovirano razvila, ne da bi bilo treba skrbeti glede vonjav.

Čeprav lahko uspeva tudi v 10L loncu, je priporočljiva uporaba 20L loncev, saj lahko zraste v veliko rastlino in potrebuje dovolj prostora za korenine. Poskrbite, da bo substrat dovolj zračen, zato vanj vmešajte 1/3 kokosovega substrata. Na ta način lahko rastline učinkoviteje in lažje presnovijo hranila. Najbolje jo je zalivati pogosto in z manjšimi količinami vode, v podstavkih ali na tleh pa naj ne zastaja voda, saj se lahko korenine utopijo. Autoflowerji rastejo s svetlobno hitrostjo, zato vsaka napaka šteje, ker se rastline nimajo časa opomoči.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: 30% indica, 70% sativa
  • Genetika: Haze Auto x White Widow Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11 tednov
  • Donos indoor: 40-180g/m2
  • Donos zunaj: 60-200g/rastlino
  • THC: 13-17%
  • CBD: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Moby Dick Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.