Dinafem Critical Jack

Dinafem Critical Jack

23,00 €
Z DDV

Vrhunska sorta in večkratna zmagovalka tekmovanj

Št. semen
Količina

Zbirateljska semena konoplje Dinafem Critical Jack so posledica križanja dveh legendarnih sort: Critical+ in Jack Herer. Ker bi lahko križanje teh dveh sort pripeljalo do nečesa izjemnega, se je ekipa Dinafem Seeds lotila dela. Mojstrsko so mešali lastnosti obeh genetik, dokler niso na površje priplavale lastnosti treh legendarnih družin (Skunk #1, Northern Lights in Haze), ki jih predniki posedujejo v genskem zapisu. Na kratko, vrhunski hibrid, ki si zasluži posebno mesto v kateremkoli vrtu. Zaradi donosa, moči, okusa in zmožnosti ustvarjanja izvrstnih ekstraktov iz njenih trihomov, si je Critical Jack prislužila neverjeten ugled.

 • 1. mesto v kategoriji "Outdoor", V Copa Cata Zona Norte (september 2017), Buenos Aires, Argentina
 • 1. mesto v kategoriji "Outdoor Sativa", UCLA Cup (2016)
 • 1. mesto v kategoriji "Best Shatter", Hempcon Cup (2015), San Bernardino, ZDA

Morfologija

Dinafem Critical Jack zraste v veliko rastlino in lahko na prostem doseže višino 3m. Odprta in razvejana struktura izboljša zračnost in svetlobi omogoči, da doseže tudi nižje veje in cvetove v sredini rastline. Tako lahko Critical Jack ustvari velike, debele, kot kamen trde cvetove, pokrite z debelo plastjo trihomov.

Donos

Critical Jack ustvari tako bogat pridelek, da je primeren za profesionalne gojitelje, ki iščejo velik donos. Zlahka ustvari do 625g/m2 pri gojenju v zaprtih prostorih ali growboxih in do 1200g na prostem. Če potrebujete količino, je Critical Jack prava izbira.

Aroma in okus

Dinafem Critical Jack razveseljuje s sladkim in intenzivnim okusom, v katerem se mešajo les, kadilo, borovec, začimbe in limona. Čudovita kombinacija, ki jo je težko pozabiti.

Efekt

Critical Jack pokaže očiten vpliv sativa genov Jack Hererja. Učinkuje močno in dolgotrajno, energetično in veselo, hkrati pa tudi psihadelično in prebudi vse čute. Kot je pričakovati od 60% sativa dominantnega hibrida, učinkuje bolj cerebralno kot fizično, kot nalašč za dnevno uporabo. Karkoli že potrebujete postoriti, je Critical Jack prava izbira.

Vzgoja

Dinafem Critical Jack nagradi pozornost in skrb z živahno rastjo in cvetenjem, najboljše rezultate pa doseže v SOG in SCRoG postavitvi. Najprimernejše za vzgojo na prostem je toplo, sončno in zmerno mediteransko podnebje ali rastlinjak. V luči njene velikosti in intenzivne arome, jo je najbolje gojiti na prostem, predvsem na gverilski način, v rastlinjaku ali nekje, kjer lahko uspeva, ne da bi privabljala nezaželeno pozornost. Seveda je pri indoor gojenju priporočljiva uporaba kvalitetnega karbonskega filtra. Je odporna sorta, ki se dobro spopada z napadi insektov in težavami z vlago, tudi v primeru nenehnega dežja.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 40% indica, 60% sativa
 • Genetika: Critical+ x Jack Herer
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 9 tednov
 • Čas žetve: konec septembra/sredina oktobra
 • Donos indoor: 625g/m2
 • Donos zunaj: 1200g/rastlino
 • Višina zunaj: 3m
 • THC: 15-20%
 • CBD: 0,01-0,2%

Uradna stran izdelka: Dinafem Critical Jack

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki