Dinafem Dinachem

Dinafem Dinachem

27,00 €
Z DDV

Evropska izvedba ameriške legendarne sorte ChemDawg

Št. semen
Količina

Dinachem je direktna potomka legendarne sorte ChemDawg 91, ki jo je leta 1997 v ZDA ustvaril slavni vzreditelj ChemDog. Rojstvo te sorte je omogočilo tesno sodelovanje njega in Dinafemove ekipe, ki ji je omogočil dostop do nekaterih njegovih izbranih sort. Dinafem je želel ustvariti nekaj, kar bi bilo resnično podobno originalni ChemDawg 91.

ChemDog je celoten proces zelo poenostavil tako, da je bilo potrebno samo križanje Guava Chem z elitnim klonom ChemDawg 91, nastal pa je 65% sativa/35%indica hibrid, ki izžareva eksotiko iz vsake pore. Prelomna sorta z izjemno aromo dizla popelje na zabavo, kamor so povabljeni vsi čuti. Nedvomno nepogrešljiva sorta!

 • 1. mesto v kategoriji "Indica", Copa Cannazores (2016)
 • 2. mesto v kategoriji "Indica", IC420 Growers Cup (2015)

Morfologija

Dinafem Dinachem zraste v visoke in vitke rastline z razmeroma širokimi listi. Redke veje z veliko internodalno razdaljo so na koncu polne čvrstih, gostih cvetov polnih smole. Običajno se ne raztegne preveč, vendar lahko na prostem doseže višino 3m.

Donos

Dinachem je sorta, ki obrodi obilo visokokvalitetnih cvetov. Pri gojenju v zaprtih prostorih pridelek doseže med 450 in 500g/m2, na prostem pa med 600 in 800g na rastlino, kar ni malo glede na izjemno kvaliteto končnega pridelka.

Aroma in okus

Kakor vse ameriške sorte ima tudi Dinachem zelo eksotične organoleptične lastnosti. Genetsko poreklo postane očitno v izjemno kompleksni in unikatni paleti okusov in arom. Je konopljin koktejl z intenzivnimi notami tropskega sadja, citrusov, goriva in eksotičnega lesa.

Efekt

Dinafem Dinachem je tako močan, da je primeren samo za izkušene uživalce. V glavi ustvari izredno kreativen in evforičen občutek, ki se sčasoma prevesi v zelo lepo in dolgotrajno fizično sproščenost. Na kratko, Dinachem je odlična sorta za uživanje ob raznovrstnih priložnostih.

Vzgoja

Gojitelje konoplje preseneti z eksotičnimi in impresivnimi lastnostmi. Poleg tega je zaradi živahne rasti in dobre odpornosti na vlago in škodljivce zelo enostavna za vzgojo. V zaprtih prostorih ali growboxu cvetenje traja od 60 do 70 dni, na prostem pa dozori sredi ali konec oktobra. Obožuje suha, topla in sredozemska podnebja ali udobje rastlinjaka. Pri gojenju v zaprtih prostorih je zelo priporočljiva uporaba kvalitetnega sistema za uničevanje vonjav.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 35% indica, 65% sativa
 • Genetika: GuavaChem x Original Chemdawg 91
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 9-10 tednov
 • Čas žetve: sredi/konec oktobra
 • Donos indoor: 450-500g/m2
 • Donos zunaj: 600-800g/rastlino
 • Višina zunaj: 3m
 • THC: srednji/visok %
 • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem Dinachem

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki