Dinafem Industrial Plant

Dinafem Industrial Plant

30,00 €
Z DDV

Uravnotežen in hitro cvetoč indica/sativa hibrid z odličnim donosom

Št. semen
Količina

Dinafem Industrial Plant je od vseh sort v Dinafemovem katalogu sorta, ki najhitreje dozori in ena najproduktivnejših. Nekateri gojitelji jo zaradi kratke dobe cvetenja in velikega donosa imenujejo Ferrari sorta. Resnično pravi rudnik zlata, s katerim je velik pridelek praktično zagotovljen.

Ta izjemna sorta je križanec med afganistansko in tajsko konopljo, obe pa imata veliko vsebnost THC, vrhunske lastnosti in brezhiben sloves. Je hitra in odlična sorta z velikim donosom in zelo psihadeličnim, vendar uravnoteženim učinkom.

Morfologija

Industrial Plant ima razmeroma sativasto strukturo z dolgimi vejami in dovolj veliko internodalno razdaljo. Na prostem zlahka doseže višino 2,5m, pri gojenju v zaprtih prostorih pa raste bolj zmerno. Ko se prične cvetenje se po celi rastlini pojavijo številni cvetovi, ki jo na koncu v celoti prekrijejo.

Donos

Dinafem Industrial Plant je izjemno produktivna rastlina in tako zvesta svojemu imenu. Kadar profesionalni gojitelji potrebujejo velik pridelek, se pogosto odličijo prav za Industrial Plant. V zaprtih prostorih donos doseže 625g/m2, na prostem pa okoli 1300g na rastlino. Poleg tega ni pridelek samo obilen, ampak ima rastlina dovolj energije, da cvetove prekrije s plastjo lepljive smole, kar da pridelku dodatno vrednost.

Aroma in okus

Industrial Plant ima močne organoleptične lastnosti. Med rastjo oddaja subtilne arome lesa in maha, s pridihom citrusov in popra. Ko je posušena in pravilno zorjena, pridobi konoplja druge nianse, ki naredijo aromo še bolj intenzivno. Okus Industrial Plant ima intenzivne note citrusov, Skunka, lesa in začimb.

Efekt

Učinkuje zmerno in prijetno, zato je Industrial Plant primerna za vsakogar. Uravnotežena psihadeličena izkušnja ponuja občutek telesne sprostitve, hkrati pa um ostane bister. Za to je zaslužna zmerna, 10-14% vsebnost THC. Učinek je dolgotrajen in je primeren za dejavnosti, kjer je treba biti umirjen in ohraniti trezno glavo.

Vzgoja

Dinafem Industrial Plant raste s svetlobno hitrostjo in je vedno pripravljen na boj s potencialnimi težavami. V growboxu traja cvetenje od 45 do 50 dni, na prostem pa je na žetev pripravljena do sredine oktobra. Njena živahnost, predvsem pri gojenju v zaprtih prostorih, bo navdušila tudi najbolj izkušene vrtičkarje, s SOG ali SCRoG metodo pa bo rezultat naravnost osupljiv. Na prostem najlepše uspeva v suhem, sredozemskem podnebju. Faza cvetenja je prava zabava, kjer je marsikaj za videti. Prenehajte razmišljati, da lahko samo profesionalci dosežejo take rezultate in poskusite Industrial Plant!

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 50% indica, 50% sativa
 • Genetika: Afghani x Thai
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 6-7 tednov
 • Čas žetve: začetek/sredina oktobra
 • Donos indoor: 625g/m2
 • Donos zunaj: 1300g/rastlino
 • Višina zunaj: 2,5m
 • THC: 10-14%
 • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem Industrial Plant

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki