Dinafem Kush'N'Cheese Autoflowering

Dinafem Kush'N'Cheese Autoflowering

18,00 €
Z DDV

Eden najokusnejših autoflowerjev v dinafemovi kolekciji

Št. semen
Količina

Kush'N'Cheese Autoflowering je ena najokusnejših autoflower sort, ki jih je kadarkoli ustvarila Dinafemova ekipa, ki je izjemno ponosna na ta hibrid, ki je s svojim vrhunskim okusom že očaral na tisoče ljubiteljev po celem svetu. 

Izjemna sorta z odličnim poreklom je nastala s križanjem OG Kush in Cheese Autoflowering in je namenjena vsem, ki sta jim aroma in okus najpomembnejša.

Morfologija

Semena Dinafem Kush'N'Cheese Autoflowering se spremenijo v čudovite in živahne srednje velike rastline, ki zaradi indica dominance dobijo kompaktno in razvejano strukturo s srednje veliko internodalno razdaljo. Ta hibrid s hitro rastjo in cvetenjem je odlična autoflower različica Kush'N'Cheese, saj zvesto odraža vse izjemne lastnosti njene sestre.

Donos

Ta autoflower hibrid je bil razvit, da bi zadovoljil potrebe tistih gojiteljev, ki iščejo sorto z dobrim donosom in izjemnim okusom. Kush'N'Cheese Autoflowering je zelo donosna sorta z debelimi in težkimi cvetovi, popolnoma prekritimi s smolo.

Aroma in okus

To je najboljša lastnost Kush'N'Cheese Autoflowering. Zraste v rastlino polno cvetov z močnim okusom in aromo, ki ju spremljajo pridihi borovca, citrusov in sira. Okusne in nepremagljive nianse Cheese, Kush in limone.

Efekt

Kot je pričakovati od indice je učinek močan, sproščujoč in dolgotrajen. Odlična sorta za sproščanje po dolgem delovnem dnevu.

Vzgoja

Kush'N'Cheese Autoflowering je primeren za vse gojitelje, neglede na izkušnje, saj v z zelo malo truda ustvari dobre rezultate tako v zaprtih prostorih, kot na prostem. Njen vonj je tako intenziven, da je pri gojenju v growboxu potreben dober filter, na prostem pa je odlična za gverilsko gojenje na samotnih območjih, ne samo zaradi dimenzij ampak tudi vonjav, ki jih oddaja, in zato ni primerna za balkone in terase.

Ob koncu cvetenja je običajno potrebno podpreti veje s težkimi in kompaktnimi cvetovi. Najbolje bo uspevala, če v zemljo vmešamo 30% kokosovega substrata in zalivamo pogosto, vendar z manjšo količino vode.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: indica dominantna
  • Genetika: OG Kush x Cheese Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11 tednov
  • Donos indoor: 400-450g/m2
  • Donos zunaj: 50-170g/rastlino
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Kush'N'Cheese Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki