Dinafem California Hashplant

Dinafem California Hashplant

29,00 €
Z DDV

Ameriška indica dominantna sorta z izjemno hitrim cvetenjem

Št. semen
Količina

Dinafem California Hashplant je sorta z izrazito indica dominanco, ki združuje vitalnost in vedrino. Dinafem se je odločil ustvariti hibrid z mislijo na ljubitelje indica genetike, vendar živijo v vlažnih, hladnih podnebjih. Strokovnjaki so se lotili dolgotrajnega procesa izbiranja in križanja dveh zelo odpornih primerkov California Hash Plant in Northern Light. Rezultat napornega dela je izjemno odporen in stabilen hibrid, ki uspeva v različnih podnebjih, vedno pa ustvari odličen pridelek cvetov, prekritih s smolo in primernih za izdelavo ekstraktov. Zdaj lahko vzgojite kalifornijsko seme v hladnem podnebju!

Morfologija

Dinafem California Hash Plant zraste v čudovito rastlino; majhno, kompaktno in zelo razvejano. Pravzaprav je bogat pridelek trdnih, kompaktnih in smolnatih vrhov posledica velike razvejanosti in kratke internodalne razdalje.

Donos

California Hash Plant je zelo produktivna sorta, tudi v ekstremnih podnebjih. Donos v growboxu in drugih zaprtih prostorih za gojenje lahko doseže 500g/m2 in 1100g na rastlino na prostem. Hkrati je, kot že prej omenjeno, odlična za proizvodnjo smole in je popolna za izdelavo hašiša.

Aroma in okus

Glede arome je Dinafem California Hash Plant precej diskretna. Vonj je nežen, okus pa izkazuje močne note afganistanskega hašiša, zemlje in začimb. Pravzaprav je okus tako podoben hašišu, da mnogi ne bi mogli razlikovati med kajenjem cvetov ali hašiša.

Efekt

California Hash Plant vpliva predvsem na telo in ima dolgotrajen učinek, zelo podoben hašišu. Pomirjujoč efekt je idealen za sprostitev in iskanje miru. Iz terapevtskega vidika je primerna za lajšanje tesnobe in stresa.

Vzgoja

Dinafem California Hash Plant je rojena za boj. Ne samo, da se odlično spopada z vlago in nadlogami, kar je že samo po sebi nenavadno za indico, ampak se odlično obnese tudi v najzahtevnejših pogojih. Je odlična za novince, ki potrebujejo semena za eksperimentiranje, ker praktično ne potrebuje pozornosti in dozori res hitro, v samo 45-50 dneh. Nedvomno sta to lastnosti, ki jo povzdigneta na višji nivo. V zaprtih prostorih je primerna za katerikoli način gojenja, tudi za SCRoG.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 90% indica, 10% sativa
 • Genetika: California Hash Plant x Northern Light
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 7-8 tednov
 • Čas žetve: konec septembra, začetek oktobra
 • Donos indoor: 500g/m2
 • Donos zunaj: 1100g/rastlino
 • Višina zunaj: 2,5m
 • THC: 8-12 %
 • CBD: srednji %

Uradna stran izdelka: Dinafem California Hash Plant

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki