Dinafem Deep Cheese

Dinafem Deep Cheese

21,00 €
Z DDV

Najmočnejši Cheese iz Dinafemove kolekcije

Št. semen
Količina

Deep Cheese je, na kratko, najmočnejša Dinafem Cheese sorta. Pri semenski banki Dinafem Seeds so se zavedeli, da si privrženci te legendarne genetske družine zaslužijo različico, ki bi popeljala njene izjemne lastnosti do maksimuma. Tako so začeli s križanjem njihove Cheese in prišli do končnega rezultata: feminiziranih semen konoplje z zelo stabilno genetiko in neprekosljivimi lastnostmi, ki povzročijo zelo posebne in intenzivne občutke.

Ta vrhunska klasika, ki je že postala del zgodovine, je še vedno zelo uspešna in zagotavlja kvaliteto in odličnost. Zato ne bo nikogar pustila ravnodušnega, njene lastnosti pa so prava poslastica tako za začetnike, kot profesionalce.

Morfologija

Dinafem Deep Cheese raste v obliki smreke z zmerno višino, na prostem pa v primernih pogojih včasih doseže višino 2m. Njena razmeroma sativasta struktura je skoncentrirana na glavno steblo, ki ga obdajajo številne stranske veje, ki so na koncu posejane z gostimi smolnatimi cvetovi.

Donos

Deep Cheese odlično obrodi, donos pri gojenju v zaprtih prostorih doseže 525g/m2, na prostem pa med 600 in 800g na rastlino. Količina pridelka je tako več kot zadovoljiva, tudi če gojitelj ni ravno strokovnjak. Ob žetvi preseneti z obilico čvrstih, smolnatih in odlično dišečih cvetov.

Aroma in okus

Okus in aroma Deep Cheese sta nekaj zelo posebnega. Intenziven okus staranega sira bo navdušil vse ljubitelje Cheese družine in ne bo nikogar pustil ravnodušnega.

Efekt

Dinafem Deep Cheese je sorta konoplje, ki ustvari popoln, močan in dolgotrajen cerebralen in fizičen učinek, ki ga lahko dosežejo redke druge sorte. Učinkuje takoj in prevzame vsa čutila, ustvari prijeten sproščujoč občutek v telesu, hkrati pa stimulira miselne procese.

Vzgoja

Raste z lahkoto in ne potrebuje veliko skrbi, da ustvari oblien donos. Zmožnost Deep Cheese, da se z lahkoto spopada z vlago, je velika prednost za gojitelje, za uspešno in bujno rast pa potrebuje le standardno gnojenje po navodilih proizvajalca. Pri gojenju v zaprtih prostorih se lepo odziva na vse načine gojenja, vendar najlepše uspeva v SOG in SCRoG. Na prostem najbolje raste v zmernem sredozemskem podnebju ali v rastlinjaku. V zakup je treba vzeti njeno intenzivno aromo med cvetenjem, zato jo je priporočljivo gojiti na "gverilski" način, daleč stran od vsiljivcev. Iz istega razloga je pri gojenju v growboxu potrebna uporaba dobrega karbonskega filtra. Deep Cheese dozori hitro in je v zaprtih prostorih pripravljena na žetev po 8-9 tednih cvetenja, na prostem pa konec septembra ali začetek oktobra.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, fotoperiodna
  • Genetika: Cheese x Cheese
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Cvetenje: 7-8 tednov
  • Čas žetve: konec septembra/začetek oktobra
  • Donos indoor: 525g/m2
  • Donos zunaj: 600-800g/rastlino
  • Višina zunaj: 2,5m
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Deep Cheese

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki