Dinafem White Widow
 • Dinafem White Widow
 • Dinafem White Widow
 • Dinafem White Widow
 • Dinafem White Widow

Dinafem White Widow

25,00 €
Z DDV

Dinafemova izvedba ene najprepoznavnejših sort konoplje kadarkoli ustvarjenih

Št. semen
Količina

Semenska banka Dinafem trenutno ne obratuje. Za sorto White Widow kliknite na povezavo: White Widow | Silent Seeds

Kaj sploh še lahko rečemo o White Widow in še ni bilo rečeno? Feminizirana semena legendarne sorte iz 90. let so ena najbolje prodajanih v široki ponudbi Dinafem Seeds. Zakaj? Ker je resnično ena najboljših sort indice kadarkoli ustvarjenih. Dinafem semena White Widow izhajajo iz elitnega klona iz leta 1997 in postanejo hitro rastoče in čudovite rastline z visoko vsebnostjo THC, osupljivo količino smole in okusno sladko-kislo aromo. In vse to skupaj z znanim dejstvom, da za sprostitev ni boljše sorte, kot je White Widow.

Morfologija

Semena White Widow zrastejo v goste in živahne rastline tipično indica oblike, ki lahko na prostem dosežejo višino 2,5m. Njeni listi so majhni, temni in sijoči s pestro paleto zelenih odtenkov. Nekateri listi White Widow imajo tudi nekaj širokih peres z zašiljeno konico.

Donos

Dinafem White Widow ustvari obilen pridelek velikih, težkih in kompaktnih cvetov. Še ena od njenih velikih prednosti je izjemna sposobnost proizvodnje smole. Med cvetenjem postanejo cvetovi popolnoma prekriti z debelo plastjo smolnatih trihomov, ki na vrhuncu zrelosti dajo rastlini skoraj bel izgled. Od tu izhaja njeno ime: White Widow.

Aroma in okus

Čeprav White Widow oddaja svežo in cvetlično aromo, je njen okus še bolj bogat, v njem pa se mešajo sladko-kisli pridihi z zelo prijetnimi cvetličnimi in sadnimi priokusi.

Efekt

White Widow je svetovno znana sorta tudi zaradi neverjetno sproščujočega in terapevtskega učinka. Močan fizičen občutek povzroči globoko sprostitev in ustvari dolgotrajno umirjenost. White Widow je odlična sorta za boj z nespečnostjo, tesnobo in stresom.

Vzgoja

Dinafem semena White Widow so odlična tako za vzgojo na prostem, kot v zaprtih prostorih. Dejansko je to ena izmed sort iz Dinafemovega kataloga, ki jo je najlažje vzgajati. Če raste v pogojih, kjer je vlaga visoka, jo je potrebno pozorno spremljati in zmerno zalivati, ker le tako pokaže vse, kar je sposobna ustvariti. Pri gojenju na prostem si je treba zapomniti, da White 

Widow najlepše uspeva v suhih, zmernih in sredozemskih podnebjih, ker potrebuje veliko svetlobe. To pa še ne pomeni, da se je ne da vzgojiti v hladnejših pogojih, kot so na primer v Franciji, na Nizozemskem ali Veliki Britaniji. Potrebno je biti samo zelo pozoren na težave, povezane z visoko vlago, predvsem v zadnjih tednih cvetenja.

Zahvaljujoč razmeroma nizki rasti so semena White Widow še posebej primerna za vzgojo v growboxu in drugih zaprtih prostorih za vzgojo rastlin. Na kvadratnem metru lahko zelo lepo uspeva med 6 in 9 rastlin White Widow, končni pridelek pa bo resnično obilen. Dinafem White Widow se prav tako dobro obnese s SCRoG metodo. Temperatura med 20 in 22°C je idealna, poskrbeti pa je treba, da ne preseže 28°C.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 65% indica, 35% sativa
 • Genetika: White Widow x White Widow
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 8 tednov
 • Čas žetve: začetek/sredi oktobra
 • Donos indoor: 550g/m2
 • Donos zunaj: 900g/rastlino
 • Višina zunaj: 2,5m
 • THC: 12-16%
 • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem White Widow

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki