Dinafem Blue Amnesia XXL Autoflowering

Dinafem Blue Amnesia XXL Autoflowering

19,00 €
Z DDV

Ena najboljših autoflower sort v repertoarju Dinafem

Št. semen
Količina

Dinafem Blue Amnesia XXL Autoflowering je ena izmed najboljših autoflowering sort, ki so kadarkoli prišle izpod rok Dinafemove ekipe. Hibrid tretje generacije združuje najboljše lastnosti sative z vsemi prednostmi, ki jih nudijo indica sorte, hkrati pa izkazuje privlačne vijolične odtenke, ki bodo zagotovo obnoreli ljubitelje konoplje.

Ustvarjena s križanjem Original Amnesia Autoflowering z Blueberry Auto, je Blue Amnesia XXL izjemno lepa rastlina, ki je sposobna ustvariti tako impresiven pridelek, kot fotoperiodne sorte, hkrati pa ima značilen Haze okus z rahlim priokusom jagodičevja. Ni primerna za tiste, ki niso navajeni uživati zelo močnoh sort konoplje.

Morfologija

Blue Amnesia XXL Autoflowering je uravnotežen indica:sativa hibrid s srednje veliko internodalno razdaljo in tipičnimi sativa listi, hkrati pa je precej majhna in kompaktna, podobna indici. Dinafem Blue Amnesia XXL lahko zraste do 1,3m v višino, kar pomeni, da je kot nalašč za vzgojo v growboxu ali na prostoru, kjer ni na voljo veliko prostora.

Donos

Blue Amnesia XXL je zvesta svojemu imenu in ustvari neverjetno bogat pridelek cvetov indica strukture, to je čvrstih, smolnatih in podolgovatih. Cvetovi Blue Amnesia XXL so intenzivno modro obarvani in čudoviti na pogled.

Aroma in okus

Blue Amnesia XXL Autoflowering je poslastica s sladkimi in sadnimi aromami, ki jih spremlja rahel okus popra in limone. Okus je natančno tak, kot da bi v usta dali pest divjega jagodičevja in malo limoninega soka. Dinafem Blue Amnesia XXL je eden od superokusnih hibridov, ki jih gurmani ne morejo zgrešiti.

Efekt

Dinafem Blue Amnesia XXL Autoflowering ponuja zelo uravnovešen sativa:indica učinek, ki se prične z valom cerebralnih občutkov in prebudi um, konča pa se s toplo fizično relaksacijo, ki lahko traja ure in ure. Blue Amnesia XXL Autoflowering ni primerna za tiste, ki niso navajeni uživati konopljo.

Vzgoja

Kot vse autoflower sorte, tudi Dinafem Blue Amnesia XXL Autoflowering najbolje uspeva tam, kjer je substrat zračen in lahko korenine dobijo dovolj hranil. Najbolje je v substrat vmešati 30% kokosovih vlaken (Coco Coir). Ker ni močno sativa dominantna ne potrebuje toliko hranil, kot njene sestre. Režim, primeren za indico popolnoma zadostuje.

Blue Amnesia XXL Autoflowering mora rasti v loncu volumna vsaj 10L. Da pa pokaže vse potencial, je priporočena uporaba 20L lonca. Rezultat bo preprosto neverjeten!

Kar zadeva odpornost proti vlagi in nadlogam, Blue Amnesia XXL Autoflowering izkazuje dve lastnosti, ki jo naredita odpornejšo, kot druge sorte - geni sative in hitro cvetenje. Sative izhajajo iz vlažnih tropskih podnebij, kar pomeni, da hibridi še vedno izražajo nekaj tipičnih lastnosti tega genotipa. Večja internodalna razdalja in tanki listi omogočajo zračnost in dobro penetracijo svetlobe. Autoflower sorte so zaradi kratkega življenjskega cikla manj nagnjene k razvoju bolezni, Blue Amnesia XXL Autoflowering pa ima obe prednosti in je tako kot nalašč za gojenje v vlažnih podnebjih in krajih s kratkim poletjem.

Za razliko od Amnesia XXL Autoflowering, Blue Amnesia XXL Autoflowering ne potrebuje podpore v zadnjih tednih cvetenja, ker ni pretirano visoka. Če pa temperatura pade za približno 10°C ponoči ali v času ugasnjene razsvetljave, pa bodo listi in cvetovi postali čudovite vijolične barve različnih odtenkov.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: sativa dominantna
  • Genetika: Original Amnesia Auto x Blueberry Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11-12 tednov
  • Donos indoor: 400-450g/m2
  • Donos zunaj: 60-170g/rastlino
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Blue Amnesia XXL Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki