Dinafem Gorilla Autoflowering

Dinafem Gorilla Autoflowering

25,00 €
Z DDV

Autoflower izvedba legendarne Gorilla sorte

Št. semen
Količina

Feminizirana semena Gorilla Autoflowering bodo zadovoljila potrebe gojiteljev, ki živijo v hladnih podnebjih s kratkimi poletji. Automatska različica zelo močne Gorille zahvaljujoč ruderalis genom doda večji odmerek moči in trdnosti njeni feminizirani fotoperiodni predhodnici in raste hitro, kot katerakoli druga autoflower sorta.

Tisti, ki zaradi strahu pred zmrzaljo, ali zahtevnosti življenjskega cikla original Gorilli še niso dali priložnosti, bi pa želeli vzgojiti zelo močno sorto, so s tem draguljem dobili odlično priložnost. Izjemen hibrid, kateremu lastnosti autoflowerjev ne zmanjšajo originalne debele plasti smole, močne arome in izjemno narkotičnega učinka ene najpotentnejših indic kadarkoli ustvarjenih.

Morfologija

Dinafem Gorilla Autoflowering je 50:50 indica:ruderalis hibrid. Razmeroma majhna rastlina in zato zelo primerna za vzgojo v omejenih prostorih ali diskretno na balkonu ali vrtu. Kljub dokaj grmičasti strukturi ima dovlj veliko internodalno razdaljo, da lahko zrak in svetloba dosežeta celoten volumen krošnje in preprečita težave z vlago. Poleg tega njeni listi niso preširoki ali preveč mesnati, zato lahko luč enostavno prodre do vseh delov. Barva se ne razlikuje veliko od prvotne feminizirane različice Gorille: svetlozelena, z dodatnim slojem kristalov na cvetovih v zadnjih dneh cvetenja.

Donos

Pridelek, ki ga ustvari autoflower različica Gorille je skoraj tako osupljiv, kot je donos njene predhodnice. Vseeno, če želite na prostem vzgojiti ogromne rastline, Gorilla Autoflowering verjetno ni najboljša izbira, ker po približno 30. dneh rasti avtomatsko prične cveteti, faze rasti pa se ne da podaljšati. Proizvodnja smole je njena najbolj značilna lastnost, kar je glede na rodovnik popolnoma samoumevno. Geni ruderalisa nikakor ne zavirajo neprekosljive proizvodnje trihomov in smole.

Aroma in okus

Dinafem Gorilla Autoflowering je polna pretežno dizelskih nians. Vonj Gorille spominja na gorivo, zato je rezultat mešanja z OG Kush precej bolj oljnata aroma.

Efekt

Čeprav redno doseže 19% THC, Gorilla Autoflowering nima uničujočega učinka. Njena predhodnica je zaželena zaradi svoje brutalne moči, autoflower izvedba pa je malce bolj šibka. Seveda pa se je ne sme podcenjevati, saj je učinek še vedno zelo močan, najprej evforičen, sčasoma pa vse bolj narkotičen in sproščujoč.

Vzgoja

Od vseh sort iz Dinafem Seeds Gorilla družine je ta različica najlažja za vzgojo. Ne ozira se na fotoperiodo in je tako na prostem, kot v growboxu pripravljena na žetev v približno 75 dneh od vklitja. Zaradi genov ruderalisa za vzgojo ne potrebuje veliko izkušenj in jo je veselje gojiti, najbolje pa uspeva v toplih in zmernih podnebjih na lokacijah z veliko sonca. Tako lahko pokaže svoj polni potencial, čeprav bo lepo uspela tudi v slabših razmerah, kjer pomanjkanje svetlobe in nižje temperature ne bodo resno vplivale na končni rezultat.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: 50% indica, 50% ruderalis
  • Genetika: Gorilla x OG Kush Autoflowering
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11 tednov
  • Donos indoor: 450g/m2
  • Donos zunaj: 200g/rastlino
  • Višina zunaj: 1,5m
  • THC: 19%
  • CBD: 0,2%

Uradna stran izdelka: Dinafem Gorilla Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki