Dinafem Blue Hash

Dinafem Blue Hash

27,00 €
Z DDV

Indika dominanten hibrid primeren za hladnejša podnebja

Št. semen
Količina

Dinafem Blue Hash je feminizirano seme konoplje in sorta s pečatom afganistanskih gora. Dinafem je začutil potrebo ustvariti trdoživo sorto z resnično veliko naravno močjo in odpornostjo, ki bi ponudila gojiteljem, živečim v manj ugodnih, hladnih in vlažnih podnebjih možnost, da neovirano gojijo odporne in bogate rastline. Obilen donos in kvaliteten produkt sta bila vedno težko dosegljiva v takih razmerah, z Blue Hash pa je to postalo možno in to v izjemno kratkem času.

Čudež? Sploh ne, to je samo rezultat dela, ki ga je opravila Dinafemova ekipa, ki je pravilno predvidevala, da bi lahko kombinacija vrhunskih genov kalifornijske Hash Plant in Blueberry ustvarila zelo zanimivo sorto. Nastal je vsestranski indica dominanten hibrid, ki je popoln za ekstrakcijo smole.

Morfologija

Dinafem Blue Hash zraste v bujno in močno rastlino z nazobčanimi listi. Njihova velikost je odvisna od pogojev gojenja (lonec, substrat, metoda gojenja,...) in želja gojitelja. Na prostem lahko Blue Hash doseže višino 3m, če pa je prostor omejen in se odločimo za vzgojo v growboxu, je lahko lonec relativno majhen in rastlina se ne bo pretirano raztegnila. Če temperature ponoči padejo za 10°C Blue Hash upraviči svoje ime in postane čudovito škrlatne in vijolične barve.

Donos

Kar se zadeva pridelka, je Dinafem Blue Hash sorta, ki nikogar ne pusti nesrečnega, saj obrodi več kot zadovoljivo. V zaprtih prostorih je donos 475g/m3, zunaj pa lahko doseže 1100 g/rastlino. Končni produkt tudi ni nekaj običajnega; konec septembra ali začetek oktobra so rastline na prostem že pripravljene na žetev, rezultat pa je presenetljiv. Cvetovi so čvrsti in polni trihomov in tako zelo primerni za ekstrakcijo smole.

Aroma in okus

Blue Hash izkazuje značilne organoleptične lastnosti čiste afganistanske genetike. V tem primeru je to razvidno iz zelo intenzivnega vonja po hašišu, s pridihom vonja po zemlji in jagodičju, ki ga naredita še bogatejšega in posebnejšega.

Efekt

12-16% vsebnost THC Dinafem Blue Hash izzove močan, dolgotrajen in sproščujoč učinek, tipičen za indice. Sprva je občutek fizično sproščujoč in vodi v popolno sprostitev. Blue Hash je primeren tudi v medicinske namene, za lajšanje anoreksije in napetih mišic. Izjemen dragulj, ki ga enostavno morate imeti v zbirki!

Vzgoja

Dinafem Blue Hash je prava zver, ki uspeva kjerkoli bo posajena. Je prava umetnica preživetja, ki lahko raste v gorah in neugodnem podnebju, ker se za razliko od večine indic izjemno dobro spopada z vlago in ekstremnim mrazom. Je tako odporna, da jo lahko vzgoji vsak, neglede na izkušnje.

Zapomniti si je le treba, da ni pretirano požrešna in za uspešno rast potrebuje običajno, zmereno gnojenje. Skratka, Dinafem Blue Hash je odlična izbira za vse, ki živijo v neugodnih podnebjih in tiste, ki nimajo veliko izkušenj z gojenjem. Odličen rezultat v rekordno kratkem času!

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, fotoperiodna
  • Vrsta: 60% indica, 40% sativa
  • Genetika: California Hash Plant x Blueberry
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Cvetenje: 7-8 tednov
  • Čas žetve: začetek/sredina oktobra
  • Donos indoor: 475g/m2
  • Donos zunaj: 1100g/rastlino
  • Višina zunaj: 3m
  • THC: 12-16 %

Uradna stran izdelka: Dinafem Blue Hash

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki