Dinafem Super Silver

Dinafem Super Silver

21,00 €
Z DDV

Vrhunska sativa odličnega okusa in močnim učinkom

Št. semen
Količina

Super Silver je ena tistih sort konoplje, ki takoj pokaže sativa gene. Potrebno je samo pogledati strukturo, požrešnost in donos, da to postane očitno. Ekipa Dinafem Seeds je vedela, da bo ta sorta postala prvak, varna izbira za gojitelje po celem svetu, ki potrebujejo čvrsto sativo, odporno na vlago. Njen uspeh leži v mešanju Haze, Skunk in Northern Lights genetike, legendarnih sort, ki jih je Dinafemova ekipa mojstrsko združila in stabilizirala.

Morfologija

Dinafem Super Silver postane velika rastlina tipično sativa oblike z obilico dolgih in prožnih vej, dovoljšnjo internodalno razdaljo in mnogimi ozkimi listi. Na prostem v dobrih pogojih brez težav doseže višino 4,5m.

Donos

Super Silver ustvari velik pridelek gostih, smolnatih in podolgovatih cvetov. V growboxu donos doseže 500g/m2 in približno 400g na rastlino na prostem. Pridelek je odličen, obilen in kvaliteten. Take cvetove iščejo vsi poznavalci sativ.

Aroma in okus

Super Silver ima čiste in intenzivne okuse in arome limon, cedre, kadila in začimb. Zagotovo je podedovala organoleptične kvalitete predhodnic in jih zmešala v čaroben koktejl.

Efekt

Učinek Super Silver je močan in dolgotrajen, tipičen za sativo: cerebralen, evforičen, poživljajoč in psihoaktiven. Ne da bi sploh opazili, ustvari občutek inspiracije, spodbudi um in domišlijo.

Vzgoja

Dinafem Super Silver se odlično odzove na pozornost. Zaradi izjemno živahne rasti jo je najbolje gojiti na prostem, na gverilski način ali v rastlinjaku. Če to ni mogoče in bi jo radi vzgojili v growboxu je najbolje, da se faza rasti omeji na samo dva tedna. Zelo lepo se odziva na SCRoG metodo gojenja.

Naslednji razlog, zakaj je tako primerna za vzojo na prostem je, da se neglede na to, da uspeva v suhih, sončnih podnebjih ali v rastlinjaku, pravtako odlično upira težavam zaradi visoke vlage. Dolžina cvetenja je razmeroma kratka, vendar nekateri fenotipi zahtevajo več časa. V zaprtih prostorih za gojenje bo dozorela po 70-80 dneh cvetenja, na prostem pa bo pripravljena na žetev konec oktobra ali začetek novembra. Upoštevati je treba, da ta sorta potrebuje več gnojil z višjo vsebnostjo železa, cinka, magnezija in dušika.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 10% indica, 90% sativa
 • Genetika: Super Silver x Super Silver
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 10-12 tednov
 • Čas žetve: konec oktobra/začetek novembra
 • Donos indoor: 500g/m2
 • Donos zunaj: 400g/rastlino
 • Višina zunaj: 4,5m
 • THC: visok %
 • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem Super Silver

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki