Dinafem Blue Cheese Autoflowering

Dinafem Blue Cheese Autoflowering

20,00 €
Z DDV

Autoflower različica okusne Blue Cheese sorte

Št. semen
Količina

Dinafem Blue Cheese je prava poslastica za brbončice. Sorta je znana tako po odličnem okusu, kot po enostavnosti vzgoje in hitrem cvetenju, tako da je zaradi mnogih prednosti autoflower genov zelo primerna za začetnike.

Ta indika dominanten hibrid, ustvarjen v Dinafemovih rastlinjakih, je križanec med Cheese Autoflowering in Auto Blueberry in je bil ustvarjen, da bi s svojo neverjetno aromo razbil vse predsodke autoflowering genetike.

Morfologija

Dinafem Blue Cheese Autoflowering se razvije v majhno do srednje veliko rastlino, ki v nekaterih primerih zraste do 1,5m v višino. Zahvaljujoč Skunk genom predhodnikov je zelo stabilna indika dominantna rastlina, ki ustvari zelo homogen in kvaliteten pridelek.

Donos

Dinafem Blue Cheese Autoflowering ima enake prednosti kot njena feminizirana predhodnica, le da je še hitrejša. Je čudovita auto verzija Blue Cheese, ki daje obilen pridelek kompaktnih, smolnatih cvetov vrhunske kvalitete.

Aroma in okus

Okus Blue Cheese Autoflowering je njena najbolj prepoznavna lastnost, kar se tudi pričakuje od autoflower različice z vsemi aromatičnimi lastnostmi svojih prednikov. Ima intenziven in saden okus in aromo s pridihom jagodičevja in sira.

Efekt

Učinek Blue Cheese Autoflowering je sproščujoč in odličen glede na moč in trajanje. Je popolna izbira za uporabo po težavnem dnevnu, ko se želite sprostiti in uživati v njenih okusih ter pustiti, da odplakne stres.

Vzgoja

Dinafem Blue Cheese Autoflowering je popolna sorta za gojitelje, ki šele pričenjajo svojo pot, si pa želijo okusen prvi pridelek. To je mogoče z Blue Cheese, ker je hitro rastoča in ne potrebuje veliko pozornosti. Celoten življenjski cikel traja samo 75 dni, pridelek pa je velik, okusen in dišeč.

Ker je rastlina srednje velika je odlična izbira za gojenje v growboxu, vendar mora le-ta imeti kvaliteten karbonski filter, ker med cvetenjem oddaja močne vonjave. Na prostem najbolje uspeva v zmernem, mediteranskem podnebju ali v rastlinjaku. Če jo želite gojiti na balkonu pa je potrebna previdnost, saj je njena njena aroma vse prej kot diskretna.

Svoj poln potencial bo razvila v loncih kapacitete med 10 in 20L, priporočljivo pa je dodati 30% kokosovega substrata (Coco Coir), ki izboljša zračnost in posledično pospeši metabolizem. Autoflower sorte imajo zelo kratek življenjski cikel in zato ne odpuščajo napak. Zato je pomembno, da imajo popolne pogoje za rast od vsega začetka.

Dinafem Blue Cheese Autoflowering ni pretirano požrešna in najbolje uspeva z zmernim gnojilnim režimom, poskrbeti je potrebno le za pogosto in ne preobilno zalivanje.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: indica dominantna
  • Genetika: Cheese Auto x Blueberry Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 9-11 tednov
  • Donos indoor: 40-135g/m2
  • Donos zunaj: 60-150g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,6-1,2m
  • THC: visok %
  • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem Blue Cheese Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki