Dinafem Critical+ 2.0 Autoflowering

Dinafem Critical+ 2.0 Autoflowering

25,00 €
Z DDV

Autoflower različica vrhunske Critical+ 2.0

Št. semen
Količina

Critical+ 2.0 Autoflowering so najbolje prodajana Dinafem autoflower semena konoplje. Ta podatek pove dovolj da je hitro jasno, da ta dragulj mojstrsko združuje vse kar je potrebno, da je vrtnar srečen: stabilnost, hitrost, živahna rast, donos, okus in moč. Česa drugega od križanca Critical+ Autoflowering in Critical+ tudi ni pričakovati. Čista poslastica!

Morfologija

Dinafem Critical+ 2.0 Autoflowering zraste v precej gosto indica dominantno rastlino s tankim steblom in kratko/srednjo internodalno razdaljo. Srednje veliki indica/sativa listi prekrivajo celotno rastlino, ki raste hitro in živahno. Njena edina šibka točka je odpornost na vlago, hitra rast in kratka doba cvetenja pa k sreči zmanjšata tveganja za plesen.

Donos

Tudi donos kaže na prednosti njenih predhodnikov in Critical+ 2.0 Autoflowering poskrbi za bogato žetev debelih, dišečih in smolnatih cvetov, tipičnih za indico.

Aroma in okus

Podobno kot njeni sorodniki, tudi Dinafem Critical+ 2.0 Autoflowering postreže z močno Skunk aromo z intenzivnimi notami limone, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega.

Efekt

Učinek, ki ga ustvari je tipičen za indico. Močan, sproščujoč in dolgotrajen. Odlična izbira za sprostitev po napornem dnevu ali samo za odklop od sveta in spanje.

Vzgoja

Critical+ 2.0 Autoflowering je izjemno živahna rastlina. Njene prednosti jo naredijo iealno za gojitelje, ki nimajo veliko izkušenj in za tiste, ki živijo v območjih z ekstremnimi podnebnimi razmerami. Da Critical+ 2.0 ne bi uspeval, se je potrebno prav potruditi.

Ker je razmeroma majhna, je ta sorta še posebej zanimiva za vzgojo v zaprtih prostorih. Čeprav lepo uspeva v vseh podnebjih, je pri gojenju v vlažnih in deževnih razmerah potrebna previdnost, predvsem med cvetenjem, ker jo lahko zaradi njenih indica genov in debeline cvetov napade plesen.

Kakorkoli že, njen kratek življenjski cikel in autoflower geni naredijo celoten proces gojenja izjemno enostaven, tveganje za plesni in škodljivce pa se drastično zmanjša. Uspeva lahko v loncu kapacitete vsaj 10L, če pa je na vojo dovolj prostora, pa lahko uporabite 20L in se čudite rezultatom. Trik pri autoflower genetiki je zagotoviti, da rastlina nima pomanjkanj in problemov, posledic katerih v svojem kratkem življenju ne more učinkovito premagati. Zato je potrebno slediti enostavnim navodilom: rastline zalivajte pogosto, vendar z majhno količino vode in hranil, voda pa ne sme zastajati v podstavku. Pri gojenju na prostem so najprimernejši najtoplejši meseci z najdaljšo dolžino dneva. V growboxu nastavite timer na 20/4 skozi celotno obdobje. Za izboljšanje zračnosti vmešajte 30% kokosovega substrata. Z rastlinami ravnajte previdno in jim posvečajte dovolj pozornosti in tako bo v 80 dneh od vzklitja Dinafem Critical+ 2.0 Autoflowering poskrbela za dobro žetev izvrstnih cvetov z vonjem Skunka.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: indica dominantna
  • Genetika: Critical+ Auto x Critical+
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 10-11 tednov
  • Donos indoor: 500g/m2
  • Donos zunaj: 100-300g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,6-1,3m
  • THC: 15-20%
  • CBD: 0,01-0,2%

Uradna stran izdelka: Dinafem Critical+ 2.0 Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki