Dinafem Kush'N'Cheese

Dinafem Kush'N'Cheese

21,00 €
Z DDV

Izjemno okusna kombinacija ameriške in britanske genetike

Št. semen
Količina

Dinafemova ekipa si je dolgo časa želela eksperimentirati z zmagovalno kombinacijo dveh najokusnejših in največkrat zahtevanih sort v ZDA in Veliki Britaniji: Emerald OG Kush in UK Cheese. S križanjem so ustvarili Kush'N'Cheese, feminizirana semena konoplje, ki združuje vse lastnosti izjemno popularnih kraljic. Zahvaljujoč trdemu delu zdaj Dinafemov katalog vključuje sočno, sativa dominantno sorto z edinstvenimi aromami in okusi, ki je hkrati hitro cvetoča in bogato obrodi. Semena s tako neverjetnim rodovnikom enostavno morate imeti v svoji zbirki.

Morfologija

Dinafem Kush'N'Cheese hitro postane razmeroma razvejana rastlina v obliki smreke. Pravzaprav je tako živahna, da brez problema na prostem doseže višino 3m. Njeno poreklo hitro postane očitno, saj jo hitro prekrijejo veliki in podolgovati cvetovi.

Donos

Kush'N'Cheese je znan tudi po obilnem pridelku. Donos lahko v growboxu doseže 500g/m2, na prostem pa med 700-900g na rastlino. Odlične številke za sorto, ki bi jo vsi radi poskusili.

Aroma in okus

Dinafem Kush'N'Cheese je simfonija občutkov v kateri igrajo vsa čutila. Čar njenega okusa in arome je v notah eksotičnega sadja, goriva, starega sira in citrusov. Močan, kompleksen in dolgotrajen okus, zaradi katerega se vam bodo cedile sline.

Efekt

Kot je pričakovati od sative ima Kush'N'Cheese jasen, evforičen in močan učinek, ki vas spremeni v zgovorno osebo. Deluje dolgotrajno in praktično v trenutku prevzame vsa čutila. Srečno pot!

Vzgoja

Dinafem Kush'N'Cheese ima veliko privržencev in se dostikrat pojavi na spletnih forumih na temo konoplje. Zaenkrat jo visoko cenijo prav vsi gojitelji, ki so jo poskusili, neglede na izkušnje. Med njenimi mnogimi prednostmi je kratka doba cvetenja, ki v zaprtih prostorih traja 55-60dni, na prostem pa so cvetovi zreli na začetku oktobra. Na prostem najlepše uspeva v suhih, zmernih in sončnih podnebjih, ob koncu cvetenja in ob povišani vlagi pa je treba paziti na morebiten pojav plesni in hitro ukrepati. Edini problem je izjemno močna aroma, ki lahko privabi neželene obiskovalce, zato je pri gojenju v zaprtih prostorih nujna uporaba sistema za uničevanje vonjav, na prostem pa jo je najbolje gojiti nekje daleč stran od ljudi.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 40% indica, 60% sativa
 • Genetika: Emerald OG Kush x UK Cheese
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 8-9 tednov
 • Čas žetve: začetek/sredina oktobra
 • Donos indoor: 500g/m2
 • Donos zunaj: 700-900g/rastlino
 • Višina zunaj: 3m
 • THC: visok %
 • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem Kush'N'Cheese

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki