Dinafem Critical Jack Autoflowering

Dinafem Critical Jack Autoflowering

23,00 €
Z DDV

Autoflower izvedba ene najokusnejših sort na trgu

Št. semen
Količina

Dinafem Critical Jack Autoflowering je zbirateljsko seme auto izvedbe ene najokusnejših sort v Dinafemovem katalogu: Critical Jack. Ta neverjetna sorta obdrži posebno aromo originalne fotoperiodne izvedbe in doda vse prednosti autoflower genetike, kar jo naredi hitrejšo in omogoči bogato žetev dišečih in visokokvalitetnih cvetov v zelo kratkem času. Ustvarjena s križanjem elitnega Critical+ 2.0 klona in Haze 2.0 Autoflowering, je Critical Jack Autoflowering hišna ljubljenka celotne Dinafemove ekipa. Pravi dragulj, ki ga mora vsak gojitelj poskusiti vsaj enkrat v življenju.

Morfologija

Critical Jack Autoflowering zraste v izvrstno srednjeveliko in razvejano rastlino v obliki smreke s srednjeveliko internodalno razdaljo.

Donos

Med rastjo se z veseljem odzove na razne oblike pozornosti in z malo skrbi, bo Critical Jack Autoflowering ustvarila zelo obilno žetev gostih, podolgovatih in smolnatih cvetov.

Aroma in okus

Kdo je dejal, da je okus autoflowerjev ničvreden? Ta hibrid je bil ustvarjen z namenom utišati take kritike in en dim je dovolj, da za vselej utiša predsodke. Critical Jack Autoflowering ustvari intenziven okus z notami citrusov, cedri in začimb, zato pa je postala ena najbolj priljubljenih sort za ljubitelje ekstraktov.

Efekt

Critical Jack Auto je brez dvoma odlična izbira za vse navdušence nad konopljo. Njen učinek je uravnotežen, deluje tako na telo, kot tudi na možgane in poskrbi za močno mišično sprostitev. Izjemna rastlina, ki je idealna za uživanje pred večerno sproščujočo masažo.

Vzgoja

Prava sorta za vse, ki iščejo zanesljivo, kakovostno in obenem za vzgojo hitro rastlino. V samo 80 dneh in brez veliko truda bo Critical Jack Autoflower pripravljena na žetev. Odlično uspeva tako v growboxih in drugih zaprtih prostorih za gojenje in na prostem, v toplih podnebjih z dolgimi poletji pa omogoča tudi več kot samo eno žetev na leto. Hiter in enostaven način za povečanje pridelka.

Na prostem je idealna za gverilski način gojenja in vzgojo na odročnih območjih. Zaradi velikosti in močne arome ni najbolj "diskretna" rastlina in lahko privabi neželeno pozornost. V zaprtih prostorih je priporočen 20/4 režim osvetljave in 600W HPS sijalka in kvaliteten karbonski filter, tako pa rastlina pokaže svoj poln potencial.

Critical Jack Autoflowering lahko izkoristi več hranil, kot jih za gojenje priporoča proizvajalec, poleg tega pa je priporočljivo uporabiti 30% kokosovega substrata (Coco Coir) za izboljšanje zračnosti različnih substratov in zalivati pogosteje, z manjšo količino vode in hranil.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: 60% indica, 40% sativa
  • Genetika: Critical + 2.0 x Haze 2.0 Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 10-11 tednov
  • Donos indoor: 25-100g/m2
  • Donos zunaj: 100-230g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,5-1m
  • THC: 10-15%
  • CBD: 0,01-0,2%

Uradna stran izdelka: Dinafem Critical Jack Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki