Dinafem Blue Kush Autoflowering

Dinafem Blue Kush Autoflowering

23,00 €
Z DDV

Autoflowering izvedba vrhunske Blue Kush sorte

Št. semen
Količina

Semena Blue Kush Autoflowering so ustvarjena, da oživijo čute in povečajo organoleptične lastnosti konoplje na najvišji nivo. Dinafemovi strokovnjaki so razvili to sorto, da bi priskrbeli eksotične vonjave Blue Kush vsem občinstvom. Pri križanju in ustvarjanju autoflower verzije znamenitega Blue Kush so imeli v mislih tudi lažjo vzgojo. Rezultat ne bi mogel biti boljši; srednje velika rastlina čarobnih barv, katerih aroma je čudovita mešanica tipičnih dizelskih vonjav Kush genetike in sadnih vonjav Berry prednikov. Čisto veselje!

Morfologija

Dinafem Blue Kush Autoflowering je razmeroma nizka rastlina, ki doseše višino 1,2 - 1,5m, oblikovana pa je kot božično drevesce. Raste kompaktno in grmičasto, z nekaj, vendar ne veliko stranskimi vejami in srednje veliko internodalno razdaljo. Ne smemo pozabiti, da se največkrat tretji teden rada raztegne, zato ni presenetljivo, da močno zraste po dvajsetih dneh rasti.

Blue Kush Autoflowering je neverjeten hibrid, ustvarjen s križanjem OG Kush Autoflowering in Blueberry Autoflowering in ne izkazuje ne izrazitih indica, niti izrazitih sativa lastnosti. Vseeno pa so čarobni modri in vijolični odtenki, ki jih razvije, kadar temperature ponoči padejo za 10°C jasen pokazatelj Blueberry dominance.

Donos

Dinafem Blue Kush Autoflowering postreže z donosom med 350 in 400g/m2 v zaprtih prostorih za gojenje ali growboxu. Če iščete ogromen pridelek, ta sorta ni za vas. Pridelek nikakor ni slab, vendar je količina srednje velika. Vendar je potrebno vzeti v zakup, da je kvaliteta pridelka izjemna in cvetovi posuti s trihomi, debeli in z neprekosljivo intenzivno aromo.

Aroma in okus

Tu se pokažejo največje prednosti te sorte. Okus Blue Kush Autoflowering je tisto, zaradi česar se gojitelji odločijo zanjo. Ker je čudovita mešanica značilno Kush dizelskega vonja s sadnimi pridihi Blueberry prednice izjemno eksotična. Ljubitelji Kush sort, ki bi radi svojo zbirko popestrili z nečim bolj originalnim in eksotičnim, bodo v Dinafem Blue Kush Autoflowering našli več svežine, hkrati pa ostali zvesti Kush genetski liniji.

Efekt

Učinek Blue Kush ni zelo podoben učinkom drugih autoflowerjev, ker čeprav auto genetiki doostikrat manjka potentnost, Blue Kush Autoflowering postreže z učinki, podobnimi original Blue Kush. Dolgotrajen učinek tako možganskih, kot fizičnih občutkov, sposobnih ublažiti stres in sprostiti napete mišice.

Vzgoja

Kot večina autoflowering sort je tudi Dinafem Blue Kush Autoflowering zelo enostaven za vzgojo. Za dober rezultat niso potrebne predhodne izkušnje, niti posebni načini gojenja. Vseeno se ne sme pretiravati z gnojenjem, saj ji bodo prevelike količine hranil prej škodile, kot koristile. Hkrati bodite potrpežljivi in počakajte 75 dni, čeprav bodo cvetovi videti zreli že predtem.

Med rastjo je ne obrezujte, saj zaradi kratkega življenjskega cikla ne bo imela časa za regeneracijo. Blue Kush Autoflowering je hvaležna rastlina, ki ne potrebuje veliko vode ali gnojil. Priporočljivo je pričeti z malo vode in hranil, ki jih postopno dvigujte glede na potrebe rastline.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: 50% indica, 50% sativa
  • Genetika: Blueberry Auto x OG Kush Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11 tednov
  • Donos indoor: 350-400g/m2
  • Donos zunaj: 50-170g/rastlino
  • Višina zunaj: 1,5m
  • THC: visok %
  • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem Blue Kush Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki