Dinafem Haze XXL Autoflowering

Dinafem Haze XXL Autoflowering

23,00 €
Z DDV

Odličen Haze autoflower z velikim donosom

Št. semen
Količina

Ko se je Dinafemova ekipa odločila ustvariti Haze XXL je imela v mislih samo eno - olajšati delo vsem ljubiteljem Haze. In to jim je odlično uspelo. Ta feminiziran autoflower hibrid je nastal s križanjem Jack Herer in Haze 2.0 Autoflowering, ustvari pa XXL pridelek v presenetljivo kratkem času. Hiter način za polno shrambo Haze okusov!

Morfologija

Haze XXL Autoflowering he živahna in večkrat nagrajena sorta, ki zraste precej visoko, ima veliko internodalno razdaljo, kar pomeni, da je manj verjetno, da bo imela težave z vlago. Dinafem je še posebej ponosen na to sorto, ker je izjemno stabilna, to pa je posledica dolgotrajnega procesa vzgoje in križanja. Delo ni bilo lahko, vendar je rezultat vreden vloženega časa in truda.

Donos

Dinafem Haze XXL Autoflowering v samo 85. dneh od vzklitja poskrbi za obilen pridelek podolgovatih in smolnatih cvetov.

Aroma in okus

Neverjetna sorta, ustvarjena za najzahtevnejše ljubitelje Haze. Okus in aroma sta zelo intenzivna z izrazitimi motami kadila, borovca, limone in eksotičnega lesa.

Efekt

Učinek Haze XXL Autoflowering je močan, cerebralen in dolgotrajen. Odlična sorta za obujanje spominov s prijatelji.

Vzgoja

Dinafem Haze XXL Autoflowering je bil ustvarjen z namenom izpolniti pričakovanja številnih ljubiteljev te edinstvene in izjemne sorte. Ker je tako enostavna za vzgojo je odlična za začetnike in vse, ki želijo velik pridelek v kratkem času.

Odlični rezultati so zlahka dosegljivi tako na prostem, kot v growboxu ali drugih zaprtih prostorih za gojenje. Na prostem najbolje uspeva v vlažnih podnebjih, ker je zahvaljujoč svoji strukturi zelo odporna na vlago in nadloge. Haze XXL Autoflowering je sativa dominantna sorta, ki je malo bolj požrešna od drugih sort, vendar ne smemo pretiravati z gnojenjem. Gnojilni režim po navodilih proizvajalca bo zadostoval za uspešno rast.

Če v zemljo vmešamo še 30% kokosovega substrata, se bo še posebej izkazala. Na ta način bo substrat zračnejši, kar pospeši metabolizem, pridelek pa bo večji in bolj kakovosten.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: sativa dominantna
  • Genetika: Jack Herer x Haze 2.0 Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 12 tednov
  • Donos indoor: 400g/m2
  • Donos zunaj: 80-250g/rastlino
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Haze XXL Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki