Dinafem Amnesia Kush

Dinafem Amnesia Kush

27,00 €
Z DDV

Vrhunski hibrid Amnesia Haze in OG Kush

Št. semen
Količina

Če bi se združili največji Meki konoplje, Nizozemska in Kalifornija, bi bil rezultat ta izjemen Amnesia Kush hibrid. In res je, da ta sorta, ustvarjena s križanjem Amnesia Haze in OG Kush, združuje najboljše značilnosti obeh legend: okus, moč in živahnost OG Kusha ter jakost sative s Haze značilnostmi in donosom Amnesie. V podjetju Dinafem so vedeli, da jim s tako genetiko ne more spodleteti. Amnesia Kush je dragulj, ki prinaša nove nianse v Amnesia družino, in ne samo to, je dokaz, da kombinacija vrhunskih genov vedno privede do neprimerljive lepote.

Morfologija

Amnesia Kush zraste v veliko rastlino z obliko sative, vendar tudi z nekaterimi lastnostmi indice. Na primer, internodalna razdalja ni tako velika kot pri 100% sativi in njeni listi so tipični za indico, s širokimi podolgovatimi peresi. Amnesia Kush raste precej živahno, tako vstran kot navzgor in kot OG Kush razvije veliko stranskih vej.

Donos

Amnesia Kush je produktivna rastlina in poskrbi za bogato žetev debelih in kompaktnih cvetov. Je odlična izbira za komercialne pridelovalce.

Aroma in okus

Pomembna značilnost Amnesia Kush je njena zapletena mešanica okusov in vonjav. Ohranja nekaj divjih arom citrusov in tipičnih Kush vonjav, hkrati pa jim doda globoko aromo Haze.

Efekt

Amnesia Kush je zelo močna konoplja in vrednosti THC lahko presežejo 20%, odvisno od fenotipa. Uporabniki, ki niso navajeni ali ne prenašajo visokih vsebnosti THC morajo biti previdni, ker se lahko njen močan in dolgotrajen sativast učinek izkaže kot pretiran. Učinek je sprva cerebralen, na koncu pa globoko fizično sproščujoč.

Vzgoja

Amnesia Kush je hvaležna in netežavna za vzgojo. V zameno za zelo malo pozornosti prinaša neverjetno bogat pridelek, ki ga zaradi trdnosti in čvrstosti težko prizadene vlaga in posledično plesni. Zahvaljujoč genom sative ne "shranjuje" vode, zato je primerna za vlažna in tropska podnebja.

Največjo težavo, če jo želite tako poimenovati, lahko predstavlja neverjetno živahna rast, ki je lahko neprijetna za tiste, ki jim primanjkuje prostora, ali za tiste, ki želijo vzgojiti rastlino, ne da bi pri tem pritegnili pozornost. Zunaj zlahka doseže višino 3m, zato previdno. Da bi nadzirali njeno rast pri gojenju v zaprtih prostorih in growboxih, je priporočljivo omejiti vegetativno fazo na največ tri tedne.

Čeprav so sative običajno bolj požrešne kot indice, je za Amnesia Kush dovolj normalen režim gnojenja. Če tega ne upoštevamo se lahko zgodi, da ne bo razvila tako zaželene palete okusov in arom, po katerih slovi. In nenazadnje, ne pozabite da Amnesia Kush oddaja zelo intenzivno aromo in pri gojenju v zaprtih prostorih zahteva uporabo kvalitetnega karbonskega filtra.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 30% indica, 70% sativa
 • Genetika: Amnesia Haze x OG Kush
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 9-10 tednov
 • Čas žetve: sredi oktobra
 • Donos indoor: 500-600g/m2
 • Donos zunaj: 600-800g/rastlino
 • Višina zunaj: 3m
 • THC: 15-20%
 • CBD: 0,1-0,5%

Uradna stran izdelka: Dinafem Amnesia CBD

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki