Dinafem Sour Diesel Autoflowering

Dinafem Sour Diesel Autoflowering

24,00 €
Z DDV

Bogat sativa autoflower z izrazitim okusom dizla in citrusov

Št. semen
Količina

Sour Diesel Autoflowering je pristna sativa, ki bo navdušila vse, ki imajo radi psihadelična doživetja in izjemen okus. Dinafemovi strokovnjaki so se odličili ustvariti to sorto, izhajajočo iz Sour Diesel in Haze 2.0 Autoflowering, da bi najbolj nepotrpežljivim gojiteljem ponudili autoflower različico enega najbolj cenjenih kalifornijskih hibridov. Rezultat je vrhunska in nagrajena auto sorta, ki bo prepričala tudi najbolj skeptične vrtičkarje.

  • 1. mesto v kategoriji "Best Autoflowering", Lift Cannabis Expo, Toronto, 2016

Morfologija

Feminizirana semena Dinafem Sour Diesel Autoflowering postanejo rastline sativa oblike in omejeno horizontalno rastjo, kar je posledica autoflower genov. Zato so odlične za indoor vzgojo v growboxu. Kot je pričakovati od sative ima Sour Diesel Autoflowering veliko internodalno razdaljo in zračno strukturo, zaradi česar se lažje spopadajo z vlažnimi razmerami. Poleg tega pa ozki listi izboljšajo zračnost, skupaj z veliko internodalno razdaljo pa tudi močno izboljšajo osvetljenost celotne rastline.

Donos

Sour Diesel Autoflowering ustvari podolgovate in smolnate cvetove, ki so bolj kompaktni, kot bi pričakovali od sative. Čeprav ni najbolj produktivna sorta v Dinafemovem katalogu, je zagotovo ena tistih, ki najbolje združujejo hitrost, okus in učinek.

Aroma in okus

Dinafem Sour Diesel Autoflowering je znana po močni aromi in okusu z vonjem dizla, citrusov in lesa. Rezultat je organoleptična poslastica, ki je tako impresivna, kot pri njenih fotoperiodnih sestrah.

Efekt

Učinek je zelo poživljajoč in najprej stopi v glavo. Spodbudi um in pohitri misli ter spodbuja kreativnost. Učinek Sour Diesel Autoflowering je dolgotrajen, preide pa v občutek fizične sproščenosti. Pri uporabi je potrebna previdnost, saj ima visoko vsebnost THC in ni primerna za uživalce z nizko toleranco.

Vzgoja

Sour Diesel Autoflowering je izjemno živahna sorta, ki jo odlikujeta odpornost na vlago in kratek življenjski cikel. Zaradi teh lastnosti je odlična izbira za začetnike in tiste, ki želijo čim hitreje vzgojiti kvaliteten pridelek, ne da bi jih skrbele težave s plesnimi in škodljivci.

Ker je Sour Diesel Autoflowering sativa pomeni, da je precej požrešna. Potrebuje več hranil, kot indica. Ostalo je enostavno: veliko svetlobe, pogosto zalivanje z manjšimi količinami vode, 10-20L lonci in zračen substrat, ki pospeši metabolizem. Pri gojenju v zaprtih prostorih in growboxih seveda ne potrebuje različnih režimov osvetljevanja, zato jo je najbolje vzgajati z režimom 20 ur svetlobe in 4 ure teme. Če bodo rastni pogoji popolni, bo Sour Diesel Autoflowering zagotovo pokazala, kaj vse zmore.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: sativa dominantna
  • Genetika: Sour Diesel x Haze 2.0 Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 10 tednov
  • Donos indoor: 400-450g/m2
  • Donos zunaj: 50-170g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,75-1,6m
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Sour Diesel Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki