Dinafem Sweet Deep Grapefruit

Dinafem Sweet Deep Grapefruit

20,00 €
Z DDV

Indica dominantna sorta z okusno sadno aromo in dobrim donosom

Št. semen
Količina

Sweet Deep Grapefruit je ena od sort z najbolj intenzivno in sadno aromo v Dinafemovem katalogu. Če imate radi indice z unikatnimi okusi in neverjetnimi učinki, enostavno morate poskusiti ta neverjeten hibrid. Dinafemova ekipa je želela ustvariti sladko in sadno sorto, ki bi postavila precedens za prihodnost. Odločili so se raziskati in križati dve elitni genetiki, Grapefruit in Blueberry, rezultat pa je močna 80% indica, ki obudi čute in na katero je ekipa zelo ponosna.

Morfologija

Sweet Deep Grapefruit je razmeroma razvejana rastlina s kratko internodalno razdaljo in velikimi, širokimi listi. Ustvari ogromno in kompaktno glavno socvetje, ki ga obkrožajo cvetovi, posejani po stranskih vejah. Je srednje velika rastlina, ki na prostem doseže višino 3m, če pa ob koncu cvetenja temperature ponoči padejo, lahko pridobi čudovite rdeče, vijolične in škrlatne odtenke, ki jih je resničen užitek opazovati.

Donos

Pridelek Dinafem Sweet Deep Grapefruit je obilen, saj je v razmeroma kratkem času in v zameno za malo pozornosti sposobna ustvariti velike cvetove. V zaprtih prostorih z lahkoto obrodi do 550g/m2 smolnatih cvetov, na prostem pa 800-900g na rastlino. Omembe vredne številke...

Aroma in okus

Njena intenzivna in zelo posebna aroma spominja na okusen sadni koktejl. Uporabnike zapeljuje s sladkimi in sadnimi okusi z notami jagodičevja. Okusi in arome Sweet Deep Grapefruit so zvesti njenemu poreklu, vendar še bolj intenzivni.

Efekt

Dinafem Sweet Deep Grapefruit je sorta z 12-19% THC. Ima uravnotežen, močan in dolgotrajen učinek, ki kaže na njeno indica dominanco. Ustvari intenzivne, vendar sorazmerne občutke telesne sprostitve.

Vzgoja

Rastline imajo neverjetno živahno rast in pri gojenju v zaprtih prostorih potrebujejo veliko pozornosti, ker se lahko pretirano raztegujejo in hitro zapolnijo razpoložljiv prostor. Na prostem pokaže Sweet Deep Grapefruit svoj polni potencial v toplih, suhih in sončnih podnebjih in v zavetju rastlinjaka. V growboxu je na žetev pripravljena po samo 55-65 dneh cvetenja, na prostem pa sredi/konec septembra. V optimalnih pogojih in s standardno dieto bo napolnila vrt s čudovito aromo, ki spominja na poln sadovnjak na podeželju.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, fotoperiodna
  • Vrsta: 80% indica, 20% sativa
  • Genetika: Grapefruit x Blueberry
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Cvetenje: 8-9 tednov
  • Čas žetve: sredina/konec septembra
  • Donos indoor: 550g/m2
  • Donos zunaj: 800-900g/rastlino
  • Višina zunaj: 3m
  • THC: 12-19%

Uradna stran izdelka: Dinafem Sweet Deep Grapefruit

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki