Dinafem Critical Cheese

Dinafem Critical Cheese

25,00 €
Z DDV

Legenda Dinafemove kolekcije in njihova najznamenitejša sorta

Št. semen
Količina

Dinafem Critical Cheese je feminizirano seme ene izmed najboljših sort konoplje vseh časov in ena največjih prodajnih uspešnic Dinafem semenske banke od ustanovitve leta 2005. Dinafemovi strokovnjaki so prišli na idejo križati dve izjemni sorti iz njihovega kataloga: Critical+ in Cheese. Rezultat je izjemen hibrid z odličnim donosom, še boljšimi organoleptičnimi lastnostmi in neprekosljivo genetiko Afghani in Skunk družin. Skratka, čudovite seme, ki ne sme umanjkati v zbirki pravih zbirateljev.

 • 2. mesto v kategoriji "Seed Bank Strains", Secret Cup (2016), Neapelj, Italija
 • 1. mesto v kategoriji "Indica", Copa Farallones (2017), Kolumbija

Morfologija

Rastline Critical Cheese so prav sijoče; imajo močno rast, razvejane z odprto strukturo, kot nalašč za zagotavljanje enakomernega kroženja zraka, njeni tanki in podolgovati listi pa so svetlozeleni in oranžni. Poleg tega rastline rastejo zelo živahno in lahko na prostem dosežejo višino 2,5m. Na koncu cvetenja so polne debelih, težkih in kompaktnih cvetov, posutih s trihomi. To je trenutek, ko se vrt spremeni v spektakel barv in arom.

Donos

Dinafem Critical Cheese ustvari debele, težke in lepljive cvetove, iz katerih se lahko naredi izvrsten hašiš. Je zelo produktivna rastlina, ki lahko ustvari do 600 gm/2 pri gojenju v zaprtih prostorih in growboxih, na prostem pa od 700-1300g na rastlino. Lahko bi rekli, da ustvari Critical Cheese harmonijo tako kvalitete, kot količine.

Aroma in okus

Critical Cheese je znana po neverjetni eksploziji okusov in arom, ki jih oddaja, kadar se ji približamo ali jo okusimo. Njena genetska zasnova poskrbi za intenziven koktejl aroma sira, limone in borovca z zelo sladkimi notami.

Efekt

Dinafem Critical Cheese ustvari čist in stimulativen učinek, ki vas povede v skoraj neznostno evforično stanje, zato morajo biti neizkušeni uživalci previdni. Učinek je dolgotrajen in se konča z lepo sproščujočim občutkom.

Vzgoja

Ta sorta se zelo lepo odziva na različne metode gojenja, ker raste živahno in je enostavna za vzgojo pa pomeni, da je Critical Cheese poslastica, dosegljiva vsem gojiteljem. V SCRoG in SOG metodah najbolje pokaže svoje prednosti, zelo pa je ptimerna tudi za gojenje na prostem v toplih ali zmernih podnebjih in v rastlinjakih. Čeprav je razmeroma odporna na vlago, ni primerna za vzgojo v takih podnebjih in tam potrebuje veliko pozornosti. Dozori potrebuje samo 55-60 dni, kar pomeni, da je na prostem primerna za žetev konec septembra ali začetek oktobra. V vsakem primeru bo pridelek obilen.

V zadnjih tednih cvetenja oddaja zelo intenzivno aromo, zato je pri gojenju v zaprtih prostorih potreben kvaliteten karbonski filter.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: indica dominantna
 • Genetika: Critical+ x Cheese
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 8-9 tednov
 • Čas žetve: konec septembra/začetek oktobra
 • Donos indoor: 600g/m2
 • Donos zunaj: 700-1300g/rastlino
 • Višina zunaj: 2,5m
 • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem Critical Cheese

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki