Dinafem Blue Widow

Dinafem Blue Widow

25,00 €
Z DDV

Vrhunski in večkrat nagrajen 50/50 indica sativa hibrid

Št. semen
Količina

Dinafem Blue Widow je feminizirana sorta konoplje, ki na vsakega naredi vtis, kar ni presenetljivo, saj je eden najbolj občudovanih in najbolj cenjenih draguljev na trgu. Ekipa Dinafem Seeds je želela ustvariti nekaj spektakularnega in kmalu prišla na idejo, da bi križali dva šampiona z bogatimi in kompleksnimi lastnostmi; Blueberry in White Widow. To jim ne bi moglo bolje uspeti, saj je kombinacija teh dveh sort ustvarila vrhunski 50% indica, 50% sativa hibrid izjemne kakovosti, ki so ga strokovnjaki zelo visoko ocenili.

 • 1. mesto v kategoriji "Outdoor", 2015 Copa Cannabis (Uruguay)
 • 3. mesto v kategoriji "Najboljša Indica", 2013 Treating Yourself Expo Cannabis Cup, Toronto, Kanada

Morfologija

Dinafem Blue Widow je sorta z osupljivim rodovnikom, kar pomeni, da iz semen zrastejo izjemno lepe, čvrste in stabilne rastline. Čeprav niso posebej velike, so presenetljivo odporne in kompaktne, obilica stranskih vej pa je ob koncu cvetenja polna debelih cvetov. In seveda, kot se za tako poreklo spodobi, v primeru občutnega padca nočnih temperatur celotna rastlina obarva v čudovite vijolične in modre odtenke.

Donos

Dinafem Blue Widow poskrbi za velikodušen pridelek kompaktnih, debelih cvetov, popolnoma poktritih z značilno debelo plastjo bele aromatične smole. Donos v zaprtih prostorih lahko doseže 525g/m2 in do 1100g na rastlino na prostem, kar so odlične količine, sploh pa glede na vrhunsko kvaliteto cvetov in smole, ki se jim preprosto ne da upreti.

Aroma in okus

Blue Widow izkazuje zelo privlačne organoleptične lastnosti, cvetovi pa oddajajo intenzivno sladko sadno aromo s sladko-kislimi notami in pridihom jagodičevja. Kompleksnost arome je tolikšna, da je za nekatere že prav poslastica.

Efekt

Dinafem Blue Widow ustvari možgansko stimulativen učinek, ki je hkrati psihadeličen in sčasoma postane bolj telesno sproščujoč; dolgotrajen, uravnotežen in močan občutek dobrega počutja. Primerna je za dolg pošitek, ogled filma ali umetniško ustvarjanje, povrhu vsega pa ima veliko terapevtskih lastnosti. Spodbudi apetit, pomaga pri spanju in zmanjšuje napetost mišic.

Vzgoja

Blue Widow ima ogromen potencial, ki ga je potrebno izkoristiti. Ključno je, da rastlina dobi uravnoteženo prehrano in popolne pogoje za rast. Čistoča, urejenost, prezračevanje in osvetljava so izjemnega pomena. Katerikoli gojitelj, neglede na izkušnje, lahko doseže vrunske rezultate, ker rastlina raste bujno in živahno. V izjemno kratkem času, 50-55 dni v growboxu in metodo gojenja, ki jo obvladamo, bo rezultat več kot zadovoljiv. Na prostem Dinafem Blue Widow najbolje uspeva v zmernem, sredozemskem podnebju in seveda v zaščitnem okolju rastlinjaka. V obeh primerih bo pripravljena na žetev začetek ali sredi oktobra. Tudi gojenje v vlažnem okolju ne predstavlja težav, saj se zelo dobro spopada z različnimi vremenskimi pogoji.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 50% indica, 50% sativa
 • Genetika: Blueberry x White Widow
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 7-8 tednov
 • Čas žetve: začetek/sredina oktobra
 • Donos indoor: 525g/m2
 • Donos zunaj: 1100g/rastlino
 • Višina zunaj: 3m
 • THC: 12-16 %
 • CBD: srednji %

Uradna stran izdelka: Dinafem Blue Widow

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki