Dinafem Fruit Autoflowering

Dinafem Fruit Autoflowering

18,00 €
Z DDV

Izvrsten autoflower s čudovitim sadnim okusom

Št. semen
Količina

Fruit Autoflowering je ena izmed najbolj očarljivih in posebnih deklet v Dinafemovem katalogu. Sladka in sadna poslastica, ki je bila ustvarjena za zapeljevanje. Iz feminiziranih semen zraste indica dominantna rastlina, ki jo je Dinafemova ekipa strokovnjakov ustvarila z mešanjem Lowryder #1, Dinafem #1 in Grapefruit, namenjena pa je združevanju vseh prednosti autoflower genetike z neverjetnim okusom predhodnice, svetovno znane Grapefruit.

Morfologija

Kot je pričakovati od indice, je Dinafem Fruit Autoflowering zaradi majhnosti in kratke internodalne razdalje popolna za vse, ki iščejo diskretnost. Sladka lepotica, ki razvije ogromno glavno socvetje in malo stranskih vej, polnih debelih in dišečih cvetov.

Donos

Fruit Autoflowering obrodi veliko gostih in smolnatih cvetov, ki oddajajo slasten vonj. Odlična izbira za velik pridelek najboljših sadnih okusov.

Aroma in okus

Njene organoleptične lastnosti so njena najbolj cenjena lastnost. Vrhunski okus, ki zapelje tudi najzahtevnejše poznavalce z okusnimi notami sladkorja in zrelega jagodičevja.

Efekt

Učinek Fruit Autoflowering je zmeren in dolgotrajen, ustvari pa lep občutek sprostitve. Naravnost popolna za deževne nedelje, ko si želite samo udobno ležati na kavču pod odejo.

Vzgoja

Dinafem Fruit Autoflowering pravzaprav ne pritegne pozornosti, zato je odlična za vzgojo v urbanih okoljih in za vse, ki jim primanjkuje prostora in v growboxu. Odlično uspeva tudi v rokah neizkušenih vrtnarjev in ne potrebuje veliko pozornosti. Malo razvajanja je potrebnega, da razvije lep saden vonj ob koncu cvetenja, prav ko so njeni okusni cvetovi skoraj pripravljeni na žetev. Priporočen je standaren režim gnojenje s pogostejšim zalivanjem z manjšo količino vode, vendar voda ne sme zastajati.

Na prostem najlepše uspeva v toplih, sredozemskih podnebjih in v zavetju rastlinjaka. Da bi res pokazala svoje sposobnosti, ni priporočljivo samo vmešati 1/3 kokosovega substrata, ampak jo tudi posaditi v 10-20L lonce.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: 70% indica, 30% sativa
  • Genetika: Lowryder#1 x Dinafem#1 x Grapefruit
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 8-9 tednov
  • Donos indoor: 20-80g/m2
  • Donos zunaj: 70-160g/rastlino
  • THC: 8-12%
  • CBD: srednji %

Uradna stran izdelka: Dinafem Fruit Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki