Dinafem Bubba Kush Autoflowering

Dinafem Bubba Kush Autoflowering

27,00 €
Z DDV

Autoflower izvedba izjemne Bubba Kush legende

Št. semen
Količina

Dinafem s ponosom predstavlja in v svojo zbirko uvršča auto verzijo ene najprepoznavnejših indica sort na svetu. Z Bubba Kush Autoflowering so izjemne lastnosti legendarne sorte prešle tudi v svet autoflowerjev. Hibrid, ki izhaja iz Bubba Kush izpred leta 98 in White Widow Autoflowering ima impresivno poreklo. Je sorta namenjena zapeljevanju ljubiteljev indice, ki potrebujejo hitrost in diskretnost.

  • 1. mesto v kategoriji "Hash", Copa Alancannabis Alicante, Španija.

Morfologija

Dinafem Bubba Kush Autoflowering zraste v rastline z značilno indica obliko. Okrogle, kompaktne in majhne - podobne grmičku. S kratko internodalno razdaljo in širokimi listi je odlična izbira za vse, ki bi radi ostali neopaženi.

Donos

Čeprav Bubba Kush Autoflowering ni med najbolj produktivnimi sortami v Dinafemovi zbirki, njeni pridelki izstopajo po visoki kvaliteti, čudovit končni izdelek pa izpolni pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov. Rastlina razvije glavno socvetje srednje velikosti, zelo gosto in kompaktno, hkrati pa veliko manjših okroglih sekundarnih cvetov, polnih smole.

Aroma in okus

Ker lahko zadovolji še tako zahtevne okušalce, je okus postal ena njenih najdragocenejših lastnosti. Kompleksni okusi in arome s čistimi Kush notami, vendar s prav posebnim pridihom, ki resnično naredi razliko. Mešanica začimb, jagodičevja, goriva in limone.

Efekt

Kot je pričakovati od indice, je njen učinek popolnoma sproščujoč, močan in pomirjevalen, daje pa lep občutek sreče. Odlična izbira za sproščanje mišic po težavnem dnevu in kadar se rabite naspati.

Vzgoja

Semena Dinafem Bubba Kush Autoflowering so bila ustvarjena, da bi olajšala življenje vsem ljubiteljem Kush sort. Enostavna za gojenje, hitro cvetoča in živahna rastlina, ki omogoča vsakemu gojitelju, neglede na izkušnje, da pridela vrhunske cvetove z zelo malo truda. V duhu prave indice tudi Bubba Kush Autoflowering ne potrebuje veliko hranil in brez problema uspeva s priporočenim gnojilnim režimom. Treba je biti pozoren na vlago, saj morajo biti njeni gosti in sočni cvetovi dobro prezračeni, da se v njih ne razvijejo plesni in glive.

Zaradi gostote listja je med rastlinami priporočljivo pustiti nekaj prostora. Obrezovanje in redčenje listov je treba izvajati zelo previdno, ker kot autoflower nima veliko časa za regeneracijo.

Bubba Kush Autoflowering je lepotička, ki je posebej primerna za gojenje v zaprtih prostorih in growboxih, predvsem za tiste, ki imajo pomanjkanje časa in prostora. Na prostem je odlična za urbane vrtičkarjer, ki hočejo diskretno gojiti na balkonih, terasah in vrtičkih. Kot pri vseh hitrorastočih sortah je tudi za gojenje Dinafem Bubba Kush Autoflowering priporočljivo v substrat vmešati 30% kokosovih vlaken (Coco Coir), ki izboljšajo zračnost, tak substrat pa rastlini omogoči, da razvije svoj maksimalen potencial. Priporočljivo je tudi pogostejše zalivanje z manjšimi količinami vode in hranil.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: indica dominantna
  • Genetika: Bubba Kush Pre’98 x White Widow Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 10-11 tednov
  • Donos indoor: 400-450g/m2
  • Donos zunaj: 50-150g/rastlino
  • THC: visok %
  • CBD: 0,5%

Uradna stran izdelka: Dinafem Bubba Kush Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki