Dinafem Critical+ Autoflowering

Dinafem Critical+ Autoflowering

25,00 €
Z DDV

Odličen auto za začetnike in poznavalce

Št. semen
Količina

Critical+ Autoflowering je najustreznejše seme konoplje za neizkušene vrtičkarje v Dinafemovem repertoarju. Enostavna sorta za vzgojo, hitro cvetoča in velikodušna, enostavno najbolj hvaležna sorta v katalogu, zato je hitro postala ena najbolje prodajanih. Najbolj privlačna lastnost tega 50:50 indica:sativa hibrida je nenavadno sproščujoča potentnost, predvsem pa hitrost in njen donos, ki je razmeroma visok za autoflower sorto. Edina pomanjkljivost je občutljivost na previsoko vlago.

Morfologija

Critical+ Autoflowering postane vitka in živahno rastoča rastlina, ki neglede na ruderalis gene zraste do 1m v višino. Ko prične cveteti, se homogeno raztegne v višino in širino, veje pa z veliko internodalno razdaljo obdrži lepo zračne. To lastnost je podedovala od Critical+, najprepoznavnejše Dinafemove ljubice in Roadrunner Autoflowering. Povrh tega pa ima zelo malo listov, kar daje prednost razvoju cvetov in olajša čiščenje ob žetvi.

Donos

Res je, da Dinafem Critical+ Autoflowering ni najboljša izbira za tiste, ki želijo ogromen pridelek. Autoflowering genetika ni znana po obilnosti pridelka, vendar pa rastejo neverjetno hitro. Neglede na to, je donos 100g na rastlino mogoče doseči razmeroma enostavno, včasih celo dvakrat toliko, če so vremenski pogoji odlični in se ji dovolj posvetimo.

Oblika in tekstura cvetov je podobna kot pri fotoperiodni različici; so kompaktni, bulasti in zelo smolnati.

Aroma in okus

Okusi in arome Critical+ Autoflowering so zelo intenzivni; sladki in sadni, z notami limone, lesa in začimb. Sadne note postanejo opazne takoj, ko se cvetenje prične, kar naredi to sorto odlično za eksperimentiranje z aromaterapijo pred žetvijo.

Efekt

Critical+ Autoflowering je sinonim za sprostitev. Učinkuje bolj na telo, kot na možgane, občutek se razširi po celem telesu in ustvari zelo prijetno mišično sproščenost. Zelo pogosto se jo uporablja v terapevtske namene in je priporočljiva za vse, ki iščejo uspavalno sorto, ki lajša bolečine. Ali bo učinek uspavalen ali protibolečinski je odvisen od tolerance posameznika in zaužite količine. V manjših količinah ima smejalni učinek, ki ga tipično povezujemo s konopljo, vendar pa je v večjih količinah lahko učinek premočan.

Vzgoja

Dinafem Critical+ Autoflowering se lahko vzgoji hitro in enostavno, tudi v growboxu. Samo 70 dni in standardno gnojenje je potrebno, da konča življenjski cikel in pokaže svoj potencial. Zato je tako zelo primerna za neizkušene gojitelje. Izjemno hvaležna sorta, ki raste zelo hitro in brez veliko vloženega truda. In to je mogoče zato, ker izraža vse prednosti, ki jih ponuja autoflower genetika: programirana je, da prične s cvetenjem po tretjem tednu rasti, tudi če niso bile zadovoljene vse njene potrebe v fazi vegetacije.

Po vsem naštetem je jasno zakaj je izjemno primerna za vse, ki šele pričenjajo z gojenjem, saj pripomore k premagovanju strahu zaradi različnih problemov, ki se lahko pojavijo. Raste skoraj brez pomoči, če pa se ji posveti nekaj pozornosti, bo obrodila še več cvetov višje kvalitete. Priporočljivo je tudi uporabiti 30% kokosovega substrata (Coco Coir) za izboljšanje zračnosti različnih substratov in zalivati pogosteje, z manjšo količino vode in hranil.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: 60% indica, 40% sativa
  • Genetika: Critical+ x Roadrunner
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 9-10 tednov
  • Donos indoor: 25-100g/m2
  • Donos zunaj: 70-200g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,4-0,95m
  • THC: srednji/visok %
  • CBD: srednji %

Uradna stran izdelka: Dinafem Critical+ Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki