Dinafem Blue Cheese

Dinafem Blue Cheese

20,00 €
Z DDV

Vrhunski hibrid Blueberry in Cheese sort z visokim donosom

Št. semen
Količina

Blue Cheese je sorta konoplje z neverjetno kakovostjo. Enostavna za gojenje, zelo velik pridelek in odličnega okusa, ki vsem ostane v spominu. Za Dinafem je bil velik izziv delati z dvema tako prestižnima in cenjenima sortama, kot sta Exodus UK Cheese in Blueberry. Cilj je bil pridobiti sorto, ki bo imela najboljše lastnosti obeh.

Rezultat ne bi mogel biti boljši: indica dominanten hibrid, ki daleč presega pričakovanja. Delo s to sorto je pravi užitek za čute, ker se zabava začne že prvi trenutek. Med rastjo postane lepa, pisana rastlina, zrela pa prebudi vsa čutila na način, ki ga ni nihče pričakoval. Kakovost Dinafem Blue Cheese prihaja iz vseh por rastline. Tisti, ki lahko v njej uživali, je zagotovo ne bodo pozabili.

Morfologija

Dinafem Blue Cheese je čudovita in privlačna sorta konoplje, ki zraste v stabilne, homogene rastline, zahvaljujoč genetskemu vplivu Skunk prednikov. Med rastjo lahko občudujemo presenetljivo razvejane rastline, ki lahko na prostem dosežejo 3m višine, to pa pomeni, da je pridelek obilen, rastline pa polne debelih in kompaktnih cvetov. Velik del Blue Cheese fenotipov se koncu cvetenja, ko temperatura ponoči pade za 10°C, obarva bleščeče vijolično.

Donos

Dinafem Blue Cheese bogato obrodi, pridelek pa doseže 550g/m2 v zaprtih prostorih in growboxih, zunaj pa do 800g na rastlino. Docveti do sredine oktobra, takrat pa lahko oberemo velike količine debelih in kompaktnih cvetov prekritih z okusno dišečo smolo.

Aroma in okus

Dinafem Blue Cheese izkazuje popolno aromatično in okušalno ravnovesje. Sadno intenzivnost borovnic in jagodičevja, ki jo je podedovala od vrhunske Blueberry in značilen okus Cheese sort. Presenetljiva in okusna kombinacija, ki se kaže v okusni sadni aromi njenih cvetov.

Efekt

Dinafem Blue Cheese vsebuje razmeroma veliko THC, kar pomeni dolgotrajen in močan občutek telesne sprostitve. Če se želite sprostiti za dlje časa in pozabiti na svet okoli sebe, je Blue Cheese prava sorta za vas.

Vzgoja

Blue Cheese je rastlina, ki najbolje uspeva s pravo mero pozornosti. Standarden gnojilni in zalivalni režim zadostujeta, da lepo in bujno uspeva. Ena njenih največjih prednosti je neverjetna sposobnost obvladovanja visoke vlažnosti in raznih nadlog. Kadar se zgodijo, se ne vda in podleže, ampak se bori dalje.

Zaradi razvejane strukture je zelo primerna za SOG in SCRoG načine gojenja. Na ta način svetloba enakomerno sije na celo rastlino, njena zmožnost ustvariti ogromen pridelek pa doseže nepredstavljive ravni. Poleg tega pa se uspešna rast do žetve izkaže za veliko lažje z njenim kratkim trajanjem cvetenja (50-55dni), ker se izognemo težavam, ki jih imajo lahko rastline z dolgo fazo cvetenja.

Močan vonj Blue Cheese lahko pritegne neželeno pozornost, zato je pri gojenju v zaprtih prostorih potrebna uporaba kvalitetnega karbonskega filtra. Na prostem Blue Cheese najlepše uspeva v zmernem, mediteranskem podnebju ali pa v rastlinjaku.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: indica dominantna
 • Genetika: Exodus UK Cheese x Blueberry
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 7-8 tednov
 • Čas žetve: začetek oktobra
 • Donos indoor: 550g/m2
 • Donos zunaj: 600-800g/rastlino
 • Višina zunaj: 3m
 • THC: visok %
 • CBD: nizek %

Uradna stran izdelka: Dinafem Blue Cheese

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki