Dinafem OG Kush

Dinafem OG Kush

25,00 €
Z DDV

Kalifornijska kraljica, izglasovana za najboljšo sorto vseh časov

Št. semen
Količina

Semenska banka Dinafem trenutno ne obratuje. Za sorto OG Kush kliknite na povezavo: OG Kush | Silent Seeds

Semena OG Kush so obvezna v naboru vsake resne semenske banke. Sorta ni samo ena najbolj zaželjenih v Kaliforniji ter tudi na celem svetu, ampak ima tudi naziv najboljše sorte vseh časov (Best strain of all times), ki ji ga je podelila vplivna revija High Times. Glede na tako izjemne lastnosti se je Dinafem odločil ustvariti najboljši OG Kush. Okus, moč in slava OG Kush so preveč izraziti in izvrstni, zato je Dinafemova ekipa vložila v projekt vso energijo in razpoložljive vire. Ekipa strokovnjakov je ustvarila Dinafem OG Kush s križanjem dveh elitnih sort, eksotične Lemon Thai in legendarne Chemdawg. Rezultat je sorta konoplje z zelo intenzivnimi in kompleksnimi organoleptičnimi niansami, ki jih mnogi opišejo kot "čistilo za tla z vonjem limone, zmešano s pepelom z žara", učinek OG Kush pa je izjemno močan, kar je posledica skoraj 25% THC.

 • 3. mesto v kategoriji "Indoor", V Copa Cannamex Extremadura
 • "Flavour of the Year 2014", Soft Secrets Spain

Morfologija

Kljub številnim teorijam o pomenu kratice OG je najbolj razširjena razlaga, da se nanaša na "Ocean Grown", se pravi da raste blizu oceana. Kakorkoli že, je OG Kush za vzgojo izredno enostaven hibrid indica oblike, ki se razvije v srednjeveliko rastlino v presenetljivo kratkem času. Ker je tako grmičasta in razvejana je za maksimalen pridelek potrebno nekaj obrezovanja in odstranjevanja listov. OG Kush je zelo primerna tudi za "mamo", iz katere se nato pridobi veliko potaknjencev - klonov.

Donos

Dinafem OG Kush ustvari velik pridelek gostih, debelih in smolnatih cvetov svetlozelene barve, ki so posejani po celi rastlini. V zaprtih prostorih pridelek OG Kush doseže 550g/m2, na prostem pa okoli 1100g na rastlino.

Aroma in okus

Eden od razlogov zakaj vsi govorijo o OG Kush je nedvomno neverjeten okus. Na kratko se ga lahko opiše kot eksplozivno mešanico vonja dizla, jagodičevja in citrusov, vendar so besede Dinafemovega sodelavca Green Born Identity verjetno veliko bolj nazorne. V poročilu o gojenju je zapisal "Fantastični cvetovi tako močno dišijo po gorivu, da bi skorajda lahko verjeli, da bi poln rezervoar za gorivo, napolnjen z oljnim ekstraktom OG Kush deloval kot raketno gorivo. Vendar so še vedno prisotni podtoni citrusov, zaradi česar je mešanica arom tako spektakularno močna, da se oči kar zasolzijo".

Efekt

Dinafem OG Kush ima izjemno močan učinek, kar je glede na rezultate laboratorija, posledica 24% THC in 0,23% CBD. Učinek je evforičen in zelo intenziven, tako telesno, kot tudi možgansko. Nekateri učinek OG Kush opišejo kot poživljajočega, medtem ko je za druge bolj narkotičen, vsi pa se strinjajo, da je tako močan, kot tudi izčrpavajoč.

Vzgoja

OG Kush je živahna, odporna in za vzgojo zelo enostavna rastlina. Košata struktura je kot nalašč za gojenje v growboxu in kjer ni na voljo veliko prostora. Zelo je priporočljiva uporaba SOG (Sea Of Green) metode gojenja. Na prostem OG Kush najlepše uspeva v toplem sredozemskem podnebju ali v zavetju rastlinjaka. V popolnih razmerah za rast lahko brez truda doseže 3m višine in ustvari 1100g pridelka na rastlino. OG Kush je tudi zelo zanimiva zaradi kratke dobe cvetenja, saj dozori po največ 55 dneh.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 75% indica, 25% sativa
 • Genetika: Lemon Thai x Chemdawg
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 8 tednov
 • Čas žetve: začetek oktobra
 • Donos indoor: 550g/m2
 • Donos zunaj: 1100g/rastlino
 • Višina zunaj: 3m
 • THC: 24%
 • CBD: 0,23%

Uradna stran izdelka: Dinafem OG Kush

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki