Dinafem Original Amnesia Autoflowering

Dinafem Original Amnesia Autoflowering

22,00 €
Z DDV

Kraljica nizozemskih Coffee Shopov v autoflower izvedbi

Št. semen
Količina

Original Amnesia Autoflowering dokazuje, da so Dinafem Seeds sposobni ustvariti autoflower sorto, ki parira vsaki najbolj legendarni genetiki. Ob tej priložnosti so ustvarili auto verzijo ene najpomembnejših sort sative na celem svetu, rezultat pa je elitna sativa, ki je manjša, vendar dozori hitreje.

Dinafem Original Amnesia Autoflowering je bila ustvarjena s križanjem Haze Autoflowering in Original Amnesia, nastala pa je sorta, ki je ena najbolje prodajanih iz njihovega kataloga. Za to mora obstajati razlog! Med drugimi je tudi ta, da je to ena najizrazitejših autoflower sativ, ki so jih kadarkoli ustvarili, z razmerjem 70% sativa, 30% indica. Dinafemova ekipa je zelo vesela, da je lahko vsem na razpolago dala autoflower hibrid z enakimi lastnostmi kot original.

Morfologija

Če samo pogledamo Original Amnesia Autoflowering je hitro jasno iz kakšne družine izhaja. Zrastejo v vitke in elegantne srednje velike rastline z odprto in močno strukturo, izgled pa je tipičen za sativo: ozki in podolgovati listi, dovoljšnja internodalna razdalja in veliko glavno socvetje.

Donos

Dinafem Original Amnesia Autoflowering je čisti dokaz, da lahko autoflowerji proizvedejo velik pridelek. V tem primeru je govora o 75-150g/m2 v zaprtih prostorih in 60-170g na rastlino na prostem. Končni rezultat bo vedno odvisen od odločitev gojitelja, predvsem glede količine svetlobe, hranil... V vsakem primeru pa bo ustvarila tipično sativaste cvetove: dolge in polne smole.

Aroma in okus

Vse organoleptične lastnosti je Original Amnesia Autoflowering podedovala po prednikih in jih ohranila nedotaknjene. Okus in aroma izstopata po intenzivnosti in okusnih notah limone, Haze, cedrovine in kadila.

Efekt

Učinek Dinafem Original Amnesia Autoflowering je zelo močan in tipičen za sativo, kar zmorejo le redke autoflower sorte. Pravzaprav je občutek zelo podoben originalni Amnesii: močno vpliva na možgane, najprej predvsem stimulativno, kasneje pa se občutek prevesi v telesno sproščenost. Iz terapevtskega vidika pa je odlična za povečanje apetita, sproščanje mišic in boj z depresijo.

Vzgoja

Original Amnesia Autoflowering ponuja številne prednosti, ki zagotavljajo uspešen pridelek. Kot prvo je ta vrhunski hibrid že po naravi odporen, močan in živahen, ima pa tudi izjemno kratek življenjski cikel, kar pomeni, da se dobro spopada z vlago in boleznimi. Če želimo iz nje izvleči kar se da, bo potrebno zadovoljiti povišane potrebe po hranilih in ji zagotoviti kar največ svetlobe, tudi v growboxu. Najbolje jo je zalivati pogosteje in z manjšimi količinami vode, ki ne sme zasatajati na vrhu substrata ali v podstavku.

Pri gojenju avtomatskih sort je najpomembnejša uporaba zelo zračnega substrata, da imajo korenine dovolj prostora in pospešene metabolične procese. Najboljši način za dosego tega je, da v mešanice zemlje ali šote vmešamo 1/2 substrata iz kokosovih vlaken. Poleg tega je priporočljivo že od začetka uporabiti dovolj velike lonce, saj autoflowerjev zaradi stresa ni priporočljivo presajati. Primeren lonec za Original Amnesia Autoflowering naj ima prostornino med 7 in 15L, izbira pa je odvisna od željene velikosti rastline.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: 30% indica, 70% sativa
  • Genetika: Haze Auto x Original Amnesia
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 11-12 tednov
  • Donos indoor: 75-150g/m2
  • Donos zunaj: 60-170g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,75-1,5m
  • THC: 9-13%
  • CBD: srednji %

Uradna stran izdelka: Dinafem Original Amnesia Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki