Dinafem Big Kush

Dinafem Big Kush

25,00 €
Z DDV

Nagrajen vrhunski hibrid Big Skunk in OG Kush

Št. semen
Količina

Skrivnost Dinafem Big Kush se skriva v njenih genih. Njeni začetni segajo v projekt, katerega namen je bil ustvariti ekstremno uravnovešen in močan hibrid z izrazitimi lastnostmi. Rezultat je sorta konoplje z genetskim poreklom dveh velikanov: Big Skunk in OG Kush. Ogromen pridelek in čudovit vonj po limoni Big Skunka skupaj s karakteristikami OG Kusha bodo zagotovo presenetili vse pridelovalce konoplje, ki se bodo zanjo odločili. Konopljina poslastica za ljubitelje Kush sort.

Morfologija

Semena Big Kush zrastejo v srednje velike do velike rastline, ki lahko na prostem dosežejo višino 3 metre. Tanke veje in dovoljšen internodalni razmak omogočata, da lahko svetloba prodre tudi do spodnjih delov rastline. Vse to ustvari idealne pogoje za rast težkih, koničastih, debelih in smolnatih cvetov. Poleg tega redko posejani listi olajšajo in pohitrijo postopek obrezovanje, kar je dodana vrednost za pridelovalce konoplje.

Donos

Big Kush obrodi res bogato in je zato zelo priljubljen pri komercialnih pridelovalcih. Neglede na bogat pridelek je zaradi strukture pobiranje hitro in enostavno. Donos v zaprtih prostorih lahko doseže 600g/m2, na prostem pa doseže 600-900g na rastlino. Količina in kvaliteta v rekordnem času brez večjih težav!

Aroma in okus

Dinafem Big Kush izkazuje izjemno komplelsne okuse in vonjave. Organoleptične lastnosti povečujejo limonenski terpeni, ki ustvarijo močno aromo citrusov. Intenzivna in okusna kombinacija limone in olja tega hibrida je vredna časti.

Efekt

Big Kush je sorta, ki lahko doseže 20% THC. Učinek je zelo intenziven, ustvari močne psihoaktivne občutke, vendar vseeno fizično in cerebralno uravnotežene.Efekt se prične z lepo vzdraženo stimulacijo, ki se počasi spremeni v umirjenost in lenobo. Big Kush je obvezen za zbiratelje Kush genetike in poznavalce, ki znajo ceniti in uživati v vrhunski in potentni genetiki.

Vzgoja

Dinafem Big Kush ponuja priložnost, da se srečate s presenetljivo in okusno rastlino, ki je polna moči in energije. Kljub temu, da je enostavna za vzgojo, je treba biti pazljiv pri vzgoji v zaprtih prostorih, ker se nekateri fenotipi pretirano raztezajo. Na prostem so rezultati najboljši v suhem, sončnem, zmernem in sredozemskem podnebju ali pa v zavetju rastlinjaka. Kratek čas cvetenja odtehta njeno nizko odpornost na vlago, zaradi česar je manj verjetno, da jo bodo prizadele težave povezane z vlago. Na prostem je pripravljena na žetev do konca septembra ali začetek oktobra, v zaprtih prostorih in growboxu pa po 55-60 dneh cvetenja. Za medicinske namene je priporočljiva zmerna uporaba organskih gnojil. Na ta način bodo cvetovi popolnoma zdravi. Intenzivna aroma, ki jo oddaja cvetoča rastlina lahko zahteva uporabo kvalitetnega sistema za uničevanje vonjav.

Lastnosti

 • Tip: feminizirana, fotoperiodna
 • Vrsta: 50% indica, 50% sativa
 • Genetika: Big Skunk x OG Kush
 • Primerna za: indoor in zunaj
 • Cvetenje: 8-9 tednov
 • Čas žetve: konec septembra, začetek oktobra
 • Donos indoor: 600g/m2
 • Donos zunaj: 600-900g/rastlino
 • Višina zunaj: 3m
 • THC: 17-22%
 • CBD: 0,01-0,2%

Uradna stran izdelka: Dinafem Big Kush

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki