Dinafem OG Kush Autoflowering

Dinafem OG Kush Autoflowering

27,00 €
Z DDV

Kalifornijska kraljica v autoflower izvedbi in z bogatim donosom

Št. semen
Količina

OG Kush Autoflowering je izjemna autoflower izvedba originalne OG Kush, ene najbolj iskanih sort na celi zahodni obali ZDA in po svetu. S to auto sorto je ekipi Dinafem Seeds uspelo ohraniti nedotaknjene organoleptične nianse, zaradi katerih je Dinafem OG Kush postala sorta desetletja, dodali pa so ji prednosti autoflower genov, s čimer so ustvarili rastlino, ki je pripravljena na žetev v samo 80. dneh od vzklitja.

Dinafem OG Kush Autoflowering je hči originalne OG Kush in Haze 2.0 Autoflowering in dragulj, ki bi ga morali vsaj enkrat poskusiti vzgojiti vsi ljubitelji autoflower genetike.

Morfologija

Semena OG Kush Autoflowering postanejo rastline, ki posnemajo obliko in lastnosti fotoperiodne različice, vendar z manjšo velikostjo. Rastline so tipično indica oblike s kratko internodalno razdaljo. Zaradi manjše velikosti so zelo primerne za gojenje v growboxu, na prostem pa odlično uspevajo tudi tam, kjer je problem pomajnkanje prostora, na primer na balkonih in terasah, kjer je diskretnost prioriteta.

Donos

Dinafem OG Kush Autoflowering ustvari velik pridelek gostih, težkih in smolnatih svetov tipično indica oblike.

Aroma in okus

Ena glavnih prednosti OG Kush genetike je izjemen okus in tudi autoflower različica ostane zvesta tradiciji. Okus je enak kot pri fotoperiodni sestri, je močan in tipično Kush z notami limone, goriva in popra.

Efekt

Učinek, ki ga ustvari Dinafem OG Kush Autoflowering je značilen za indico: močan, fizičen in dolgotrajen. Vseeno je potrebna previdnost, saj ima tudi nekaj lastnosti sative, ki ustvarijo zelo zanimive učinke na možgane, s tem pa je cela izkušnja precej bolj uravnotežena. OG Kush Autoflowering je popolna sorta za večerno uživanje ob žaru na plaži s prijatelji.

Vzgoja

OG Kush Autoflowering raste izjemno živahno in ne potrebuje veliko pozornosti, zato je zelo primerna za neizkušene gojitelje. Autoflower lastnosti so velika prednost za vse, ki živijo v vlažnih podnebjih s kratkimi poletji. Z življenjskim ciklom 70-80 dni lahko na prostem uspešno dozori, izkoristi pa najtoplejše in najdaljše poletne dni, izogne pa se vlagi in hladu jeseni. Ne pozabite, da je vlaga zaradi indica dominance kriptonit OG Kush Autoflowering, ker raste gosto in kompaktno in zato traja dlje časa, da se cela posuši. Dobra novica pa je, da zaradi autoflower genov raste tako hitro, da ima manj možnosti za težave s plesnimi in nadlogami, kot njene fotoperiodne sestre.

Kot je pričakovati od autoflowerja, je OG Kush Autoflowering pravi šprinter, ki zahteva primerno prehrano in največje možno število ur sončne svetlobe, da pokaže svoj polni potencial. Pri vzgoji v zaprtih prostorih je zanjo najbolje uporabiti režim 20/4 od vsega začetka in se ga držati skozi cel življenjski cikel. Zacvetela bo, ko bo pripravljena.

Dinafem OG Kush Autoflowering bo pokazala vse svoje čare, če je posajena v loncih volumna vsaj 10L in največ 20L, če je na voljo dovolj prostora. Substrat mora biti dovolj zračen, da lahko korenine absorbirajo vsa razpoložljiva hranila, zato je priporočljivo v lonce vmešati 1/3 kokosovega substrata (Coco Coir). Zalivati je potrebno pogosto, vendar z majhnimi količinami vode.

Lastnosti

  • Tip: feminizirana, autoflower
  • Vrsta: indica dominantna
  • Genetika: OG Kush x Haze 2.0 Auto
  • Primerna za: indoor in zunaj
  • Celoten cikel od semena do žetve: 10-11 tednov
  • Donos indoor: 400-450g/m2
  • Donos zunaj: 50-170g/rastlino
  • Višina zunaj: 0,8-1,8m
  • THC: visok %

Uradna stran izdelka: Dinafem OG Kush Autoflowering

Uradna stran proizvajalca: Dinafem

.

Zaradi velikega povpraševanja niso vsa semena vedno na zalogi! V primeru, da semen ali izbrane opcije ni na zalogi, vas bomo na e-mail ali po telefonu obvestili o roku dobave.

.

Zbirateljska semena pošiljamo ločeno od ostalih artiklov iz ponudbe!

Vsa semena konoplje so namenjena v zbirateljske namene. Gojenje konoplje je v Republiki Sloveniji prepovedano. Podatki o posameznih lastnostih semen so izključno informativne narave.

Podjetje UFS d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Sorodni izdelki